2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دایی هام قطعا راضی نمیشن میگن اون خودش باید بیاد دونبالت ماخودمونو کوچیک نمی‌کنیم پدرم هم میگه چن ...

حرفشون درست ولی وقتی اون اقدامی نمیکنه توهم دوست نداری جدابشی فامیلات واسطه بشن حرف بزنن بگن بیادببرتت بهتر تاخودت سرخود بری سرزندگیت

حرفشون درست ولی وقتی اون اقدامی نمیکنه توهم دوست نداری جدابشی فامیلات واسطه بشن حرف بزنن بگن بیادببر ...

ن من عمرا نمیرم حتی اگه طلاق هم بگیرم سرخود نمیرم اصلا مگه خونوادم میزارن من همینطور برم

حرفشون درست ولی وقتی اون اقدامی نمیکنه توهم دوست نداری جدابشی فامیلات واسطه بشن حرف بزنن بگن بیادببر ...

بعد من پیامش دادم گفتم شنیدم قصدت طلاقه خب برو اقدام کن طولش نده منم حاضر میشم باهات

بعد من پیامش دادم گفتم شنیدم قصدت طلاقه خب برو اقدام کن طولش نده منم حاضر میشم باهات

خوب این چرا جواب نمیده چقدر مغرور به نظرم اینجوری پیام بده... بلاخره قرارتکلیف زندگیمون چی بشه دوست داری برگردیم سرزندگیمون یانه ؟اگه اره پس بیا منطقی حرف بزنیم مشکل روحل کنیم اگرهم دیگه منو زندگیمون رو دوست نداری بگو تا منم ازبلاتکلیفی دربیام من همش دارم سعی میکنم زندگیمونو درست کنم ولی توهیچ تلاشی نمیکنی دست رو دست گذاشتی اگه توهم منو زندگیتو دوست داری پس بیا حرف بزنیم ببین چی میگه 

عزیزم بهت درخواست دادم بابت دردل یه زمانی تو موقعیت شما بودم دوست داشتی قبول کن شاید تونستم تجربیاتمو در اختیارت بزارم

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

خوب این چرا جواب نمیده چقدر مغرور به نظرم اینجوری پیام بده... بلاخره قرارتکلیف زندگیمون چی بشه دوست ...

ن دیگه پیام نمیدم این اختیاری از خودش نداره مامان وخواهراش براش تصمیم میگیرن اونام ازخداشونه من برنگردم