2777
2789
عنوان

اونایی که رژیمن بیاین دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وزنت چند تاس؟

من تو باردادی تا ۹۰ رفتم بعدش اومدم پایین الان بعد حدود دوسال زیر ۸۰ هستم اما تا قدم باید باز ۱۰ تایی کم کنم حد اقلش 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کلا هر چی که خاصیت نداره نخوریم لاغر میشیممن با چاییم قندو نقل میخورم جایی هم برم شیرینی باشه ، یه د ...

آره منم پیش اومده یه چیزایی خوردم که کالریش زیاد بوده بعد بجاش غذا کمتر خوردم ، اما اون چیزو خوردم که ناراحت نشم از رژیم گرفتن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
من م با مانکن و کالری شماری کم کردم اما شکر و قند رو کامل حذف کردم از زندگیم

منم حذف کردم و خیلی از دین بابت خوشحالم ، اصلا چایی خالی یه مزه خوبی میده به دهنم حتی حاضر نیستم باهاش چیز شیرین طبیعی بخورم 

دوتا بچع دارم اصلا حوصله ندارم چند روز میگیرم ول میکنم

زنده باشن عزیزم ، کالریت کم کن خیلی به خودت فشار نیار شاید بنیه نداشته باشی ، مثلا ماهی یه کیلو کم کن خودش خیلی خوبه 

از امروز شروع کردم فقط ناهار میخورمشام هم در حد دو لقمه شایدم هیچیهمینننورزش هم از فردا امروز درس دا ...

موفق باشی عزیزم ، ببین شامم یه چیز سبک بخور مثل میوه و سبزیجات و... اما بخور  ، نهارت حجمش کم کن و سالم خواری کن و سبزیجات و کاهو و کلم زیاد بخور 

[QUOTE=360731828]از تجربیاتتون بگید ، با چه روشی درحال لاغر شدن هستید؟ [/QUOTمن منتظرم ده روز دیگه د ...

نه راستش اطلاعی ندارم ، تا حالا چند کیلو کم کردی؟

نه راستش اطلاعی ندارم ، تا حالا چند کیلو کم کردی؟

من ۳کیلو با کالری شماری طی یکسال البته وسطش مسافرت زیادمیرفتیم هی ول میکردم بالامیرفتم 

پنج روزه کتوژنکیم ۱۲۰۰ دو کیلو دیگه کم شه تماااام 

من ۳کیلو با کالری شماری طی یکسال البته وسطش مسافرت زیادمیرفتیم هی ول میکردم بالامیرفتم پنج روزه کتوژ ...

میخوای یه مدت کالری شماری کن اگر واقعا رعایت کنی خیلی زودتر جواب میوه بعدش دیگه مواظب باش همونجوری اندازه بخوری

موفق باشی عزیزم ، ببین شامم یه چیز سبک بخور مثل میوه و سبزیجات و... اما بخور ، نهارت حجمش کم کن و س ...

من به خاطر بچه هام هر روز یا برنج و ماکارونی درست کنم گشنه میشدم میخوردم در حد یه کفگیر باز وزنم رفته بود بالا ،الان چند روزیه ناهار میوه یا سبزی رو با نون میخورم وزنم یکم اومد پایین.زود لاغر میشم 

2810