کشمش_پلویی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2657 عنوان میشه با قلب مهربون تون واسم دعا کنین❤️ 27 بازدید | 4 پست سلام دوستان،میشه با قلب مهربون تون واسه برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین، من واستون حمد میخونم🌹انشاالله حاجت روایی همه دوستان من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿 1403/08/25 | 23:32 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20136 عزیز دلم برای حاجت روایی ده تا صلوات فرستادم انشاالله خانم فاطمه زهرا حاجت روا باشی لطفاً برای باردار شدنم دعا کن سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂
fatemme8 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1819 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشاءالله حاجت روا بشین🤲 برای خوشبختیم صلوات میفرستید🥹🙏خیر ببینید 🤲
کشمش_پلویی مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 2657 عزیز دلم برای حاجت روایی ده تا صلوات فرستادم انشاالله خانم فاطمه زهرا حاجت روا باشی لطفاً برای باردا ... ممنون عزیزم چشم حتما انشاالله شیرینی مادر بودن رو از حضرت زهرا هدیه بگیرین💖 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اربابم عضویت: 1398/06/30 تعداد پست: 20136 ممنون عزیزم چشم حتما انشاالله شیرینی مادر بودن رو از حضرت زهرا هدیه بگیرین💖 ممنونم ازت جانکم سلام . خوبی :) میشه برای بارداریم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگه فرستادی بهم بگو منم واست بفرستم اخه دعای نی نی سایتیا گیراس🥲🫂