امروز روانی شدم دیگه ناهار خوردنش یک ساعت طول میده اونم اگه کسی خونه نباشه فقط خودم و خودش باشیم اگه حتی باباش هم باشه دیگه غذا اصلااااا جایی بریم غذا ممنوع میکنه خودشو روزایی که تنهاییم خوب میرسم بهش با بازی و سرگرمی غذاشو میدم ولی واقعااااا خسته میشم ولی خدا نکنه بریم بیرون یا مهمونی یا باباش خونه باشه دیگه بچم روزه میگیره خسته شدم به خدا میخوام بیخیال بشم تنها راهی که برام مونده
خب نشینه . از یک ساعت قبل غذا بهش هیچ خوراکی نده بگو این غذاتم میای بخوری اگرم گفت نه بگو باشه همینجاست .خودش میاد میخوره چند روز ممکنه نخوره یا هرچی درنهایت خودش میره میخوره فقط بهش ایراد نگیر با قاشق بخور نریز یا بیشتر بخور
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خب نشینه . از یک ساعت قبل غذا بهش هیچ خوراکی نده بگو این غذاتم میای بخوری اگرم گفت نه بگو باشه همینج ...
فکر میکنم از اول اشتباه کردم خودم غذا دادم بهش باید میدادم دست خودش بخوره الان یکم با دست غذا بخوره بدش میاد باید زود بره دستشو بشوره وسواس شده میخوام از اول شروع کنم همینجوری که شما میگی بیخیال غذاشو بزارم جلوش خورد خورد نخورد نخورد جمع کنم فقط منتظرم تایید کنید کارمو اخه بیخیال شدن واقعا سخته عذاب اوره در روز فقط یه وعده غذا اونم دوتا قاشق بخوره