2777
2789
عنوان

خستم از مادر همسرم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 81 پست
کار مادرشوهرت واقعا اشتباهه ولی اگه دارید که سکه گرمی هم کمه برا خواهر وجهه خودتون پایین میاد

چه وجهه‌ای وقتی مادرش یه پارسیان هم نداده دست دخترش؟ من چندبار به همسرم گفتم بیا گردنبند بخریم و اینا، انقد از کارای مادرش دل‌چرکین بود که گفت نه. عصبی میشد هربار اسم این مراسم و کادو میومد
اخرم سکه گرمی خرید منم خودمو کشیدم کنار.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا حالا میلیاردر هم نیستنولی داشتن درحدی که بدن. هیچی ندادن هیچی

مهم نیست بجهنم که ندادن من حتی ی هزاری براشون خرج نمیکنم دیگه من گوشی گرفتم برای مادرش اگه برگردم عقب میشکونم اون گوشی رو

2805
مهم نیست بجهنم که ندادن من حتی ی هزاری براشون خرج نمیکنم دیگه من گوشی گرفتم برای مادرش اگه برگردم عق ...

منم همیشه دست پر میرم خونشون بالاخره بزرگترن
اینجا میان پذیرایی کامل میکنم
ولی در این مورد دیگه خودمو کشیدم کنار. دلم راضی نمیشه

تا حالا به روشون آوردین ؟ بوی حسادت میاد مادرشوهرت دوران جوونی هاش چطور گذرونده

سخت و توی فقر
ولی خوشبختانه همه بچه‌هاش شاغل و مستقل و خوبن. اینم بگم برای جهیزیه یا عروسی هیچکدوم ریالی خرج نکرده

چه دل گنده ای داری تو من توف هم کف دستشون نمیندازمهمون طلایی که بهت داده رو بردار ببر بنداز جلوش بگو ...

میدونم ادم اینطور وقتا واقعا دلش میخواد جبران کنه و انتقام بگیره
ولی تقصیر خواهرشوهر کوچیکم چیه. کم سن و ساله خیلیم دختر ساده‌ایه

منم همیشه دست پر میرم خونشون بالاخره بزرگترناینجا میان پذیرایی کامل میکنمولی در این مورد دیگه خودمو ...

من نه کاری باهاشون دارم نه میرم نه حق دارن بیان کاری که اینا کردن شمر با امام حسین نکرد

حالا گردنبد هم نه سکه گرمی هم زشته واقعا

زشت کاریه که ایشون برای ما کرد و هنوز تو دل پسرش مونده
من که غریبه‌م. عروسم. انتظاریم ندارم
ولی ما وضع مالیمون بد بود. ایشون داشت و نداد.همون سکه گرمی که شما میگی زشته، اونم نداد
الانم تصمیم بین خودش و پسرشه

خوبه هر چقدر اونا نفهمن شوهرت فهمیده است خوشحال باش

من همش ترسم این بود نفهمه کار مادرشو
ولی خیلی باهوش بود و دقیق متوجه شد مادرش چکار کرد. فاصله گرفت ازشون
من البته دوس ندارم رابطشون تیره و تار باشه. همیشه دست پر میرم خونشون بالاخره بزرگترن
اینجا میان پذیرایی کامل میکنم. به خواهر و برادرشوهرام کادو و هدیه میدم
ولی در این مورد دیگه خودمو کشیدم کنار. دلم راضی نمیشه

2810