2777
2789

داشتم خونرو جارو برقی میزدم یهو احساس خیسی کردم تو لباس زیرم رفتم دسشویی دیدم لباس زیرم خونی شده کلا چند قطره هم تو دسشویی ریخت فوری رفتیم بیمارستان اونجا هم بی در و پیکر گفت باید سونو بدی خود بیمارستان سونوگرافی نداشت هیجا هم باز نبود تا شنبه بیا با جواب سونو اونجا بودم خونریزی نداشتم الان اومدم خونه باز رفتم دسشویی ی قطره خون اومد با یکم لخته سیاه چیکار کنم😫😭😭😭😭😭😭حتی شیاف ندادن بهم گفت چون سونو قلب ندادی نمیتونم کاری بکنیم تا اورژانسی نشدی یعنی خونریزی شدید 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

حتما شیاف بزن بچه اگ خدایی نکرده سقط میشد مث مار دور خودت می پیچیدی بچه سالم فقط هماتوم داری. چه کادر درمان بی وجدانین

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
حتما شیاف بزن بچه اگ خدایی نکرده سقط میشد مث مار دور خودت می پیچیدی بچه سالم فقط هماتوم داری. چه کاد ...

از کجا بخرم گفتم بگیرم خودم بزارم گفت لازم نیست برو استراحت مطلق شو فقط😭😭😭😭

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
از کجا بخرم گفتم بگیرم خودم بزارم گفت لازم نیست برو استراحت مطلق شو فقط😭😭😭😭

داروخانه ازاد میده حتما بگیر استراحت مطلق داشته باش مامانم تا 4 ماه باردار بود نمیدونست همینحوری خونریزی داشت فک میکرد پریود  خدا رو شکر داداشم الان سالم 16 سالش

مگه سقط الکی انقد وحشتناک درد داره 

داروخانه ازاد میده حتما بگیر استراحت مطلق داشته باش مامانم تا 4 ماه باردار بود نمیدونست همینحوری خون ...

من الان درد ندارم یکم کمردرد خفیف و شکم درد خیلی کنممممم ک هفته های قبل هم داشتم همینجوری

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
من الان درد ندارم یکم کمردرد خفیف و شکم درد خیلی کنممممم ک هفته های قبل هم داشتم همینجوری

ببین دکتر هم بری تنها داروت همین شیاف و استراحت و استرس نداشتن  بچه هیچی ش نیس خیالت راحت