2777
2789
عنوان

ایا بیخیالی جوابه واسه بچه بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 59 پست
دو ماه دیگه سه سالش میشه

ببین عزیزم قطره آهن خارجی هرروز بهش بده دندوناش سیاه نشه 

مولتی ویتامین هم هرروز بده بهش 

زینک سولفات خارجی هم بهش بده هفته ای دوبار 

ببر پیش دکتر تغذیه تا یه مکمل غذایی خیلی خوب براش بنویسه که رشد قدش خوب باشه و بدنش ضعیف نشه و مریض بشه 

اونوقت دیگه تو هر وعده غذایی چار پنج تا قاشق هم بخوره بسه 

خودتو اذیت نکن که حتما یه بشقاب پر برنج بخوره 

آخه چیه این غذاها 

سعی کن همون یه کوچولو غذا که میخوره چیزای مقوی باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یادم نمیاد از زمانیکه نشست،بهش غدا داده باشم،هله هوله کمتر بهش بده،سفررم باز نیکردم ،خودم مشعول م ...

به خدا هله هوله نمیدم حتی میانوعده هم بین صبحونه و ناهار نمیدم نمیدونم چرا اصلا علاقه‌ای به غذا نداره

فقط فکر میکنم همین که نمیذارم گشنه بمونه درست نمیشه فکر میکنم باید بیخیالش بشم

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…
2805
به خدا هله هوله نمیدم حتی میانوعده هم بین صبحونه و ناهار نمیدم نمیدونم چرا اصلا علاقه‌ای به غذا ندار ...

اره،گرسنه بشه مجبور میشه بخوره،هرموجود زنده ای بصورت غریزی میره سمت غدا موقع گرسنگی

بچه ها همینن دیگ بازیگوش منم با قاشق میرم دنبالش راضیم باز همونطوری بخوره

اخه با قاشق رفتنم فقط وقتایی که تنها باشیم فایده داره اگه جایی باشیم یا کسی خونمون باشه دیگه دنبالشم بدوم نمیخوره

هیی دست رو دلم نزار دختر منم پنج سالشه روز ب روز داره بدتر میشه،از کل غذاها شاید انگشت شمارشو بخوره اونم با ناز و ادا خودم میزارم دهنش،میوه  و معزیجات لب نمیزنه،صبحانه نمیخوره

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
اخه با قاشق رفتنم فقط وقتایی که تنها باشیم فایده داره اگه جایی باشیم یا کسی خونمون باشه دیگه دنبالشم ...

پس یه مدت ولش کن دنبالش نرو خودش بیاد بچه من ۱۷ ماهه اس منم میخوام دیگ دنبالش نرم

بهش شربت اشتها اور بده بهش اصرار نکن خودش گرسنه اش بشه نیاد سراغ غذا

اشتها اور و مولتی ویتامین میدم چندین مدلم عوض کردم همیچکدوم ننشوندش پای سفزه

شما بچه داری؟میفهمی یه شب بچت شام نخوره بخوابه چه حسی داره؟در ضمن لطفا کلمه مرگ رو کنار کلمه بچه نیا ...

نه بچه ندارم خب دو‌ روز غذا نخوره روز سوم غذا رو میزاره رو چشمش 

باهاتون حرف هم نمیشه زد خوبه گفتم بچه نمیمیره فعلش منفی بود 

2810