2777
2789

۷ سال پیش گواهینامه گرفتم با پارتی بازی چون دوست شوهرم بود صاحب آموزشگاه 

دیگه هم بعدش ماشینو فروختیم و نتونستم رانندگی کنم 

الان دوهفتست 4,5 جلسه شبا رفتیم با شوهرم تمرین کردم خودم فکر میکنم اوضاعم نسبت به قلل واقعا بهتره چون حتی نمیتونستم کلاچ و گاز رو با هم هماهنگ کنم الان میتونم فقط یهو مثلا یادم میره یه چیزایی 

دیشب توقف داشتم کلاچ ترمز گرفتم ناخودآگاه کلاچ رو ول کردم ماشین خاموش شد 

یا مثلا یادم میره واسه دنده یک کردن باید سرعت بیاد پایین یا وایسادن واسه رفتن از فرعی به اصلی یا دور زدن 

همه از این اشتباها دارن یعنی؟؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

آره بابا باید تنهایی زیاد سوار شی دستت میاد در ضمن چک کدون  آینه ها در رانندگی خیییییلییییییی مهمه

برای حاجت روا شدن همه نی نی سایتیا صلوات اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد می گیری عزیزم اصلا نترس 

اما یه توصیه کنم که خوب یاد بگیری 

دو جلسه از آموزشگاه مربی بگیر برو مربی خوب 

به اندازه ده جلسه با شوهرت بازدهی داره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
2805
اگه شجاع باشید یاد میگیری،اما بخوای مثل من بترسی بی خیال رانندگی شو

از چی می‌ترسی تو؟ 

من یهو آدم میاد وسط میترسم یا فاصله با ماشین ها رو نمیتونم کامل متوجه بشم البته تو این دو جلسه ی آخر واقعا ترسم کمتر شده مثلا آدم میبینم با ترمز ماشین رو کنترل میکنم تا رد بشه

یاد می گیری عزیزم اصلا نترس اما یه توصیه کنم که خوب یاد بگیری دو جلسه از آموزشگاه مربی بگیر برو مربی ...

شوهرم نمیذاره چون مربی واقعا ظلم کرد در حقم الان میفهمم هیچی از کلاچ ترمز نذاشته یاد بگیرم یواشکی خودش کنترل میکرده

از چی می‌ترسی تو؟ من یهو آدم میاد وسط میترسم یا فاصله با ماشین ها رو نمیتونم کامل متوجه بشم البته تو ...

جدیدا تپش قلب می گیرم،شوهرمم اصرار می کنه بشین پشت فرمون اما من گفتم اصن فکر کن گواهینامه ندارم

من با شوهرم تمرین میکردم ، هی بدتر میشد 

اخرش شوهرم وسط راه قهر کرد از ماشین پیاده شد گفت خودت بیا خونه ،منم مجبوری رفتم ، بعدش دیگه ترسم کامل ریخت

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
واقعا چطوری با پارتی بازی گواهینامه میگیرین؟ من دهنم سویس شد بخدا تو حق منو خوردی😐😐

میگم که دوست شوهرمه طرف حتی جاریمم با پارتی ازش گرفت ولی خب اشتباهه واقعا 

البته واسه رد کردن امتحان شهری خوب بود چون من چنان از افسر ترس داشتم زانوهام میلرزید شدید موقع امتحان

2810