2777
2789
عنوان

یا خدا پشمام رفتم یه تایپکیو خوندم پشمام ریخت😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 59 پست

یه دوستای منم وقتی ۲۲ سالش بود با یه پسر ۴۳ ساله ولی موقعیت خوب ازدواج کرد. الان که سر زندگیشونن . دختره پیر شده ولی پسره جوونتر شده انگار. به ظاهر که زندگیشون شیرینه و خوبن . یه دختر و پسر هم دارن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا بده شانس🙌🤲

خدا به ما شانس نداده دختره رسما بخاطر پولش داره باهاش ازدواج میکنه خودش گفت :/

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

2805
منو همسرم ۱۱سال اختلاف سنی داریم 🙄

منظورم خیلی بالاتر بود 

دوست خودم رفته با یکی ک ۲۰سال بزرگتره

دختر عمو شوهرم ۲۳سال فاصله داره

چندموردم تو اینستا دیدم

وجالبه ک خانم ها سنشون نهایتا نوزده بیسته🫠

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹
منظورم خیلی بالاتر بود دوست خودم رفته با یکی ک ۲۰سال بزرگترهدختر عمو شوهرم ۲۳سال فاصله دارهچندموردم ...

والا نمیدونم چی بگم🥲

تازه نامزد کردم💖✨️.‹ حال بحران زده‌ام ، معجزه میخواهد و بس ؛مثلا سر زده یڪ روز، بیایے، نروی :)!🫀' ›

یعنی من 33 سالمه پیر مردم؟

نسبی عرض کردم

مثلا خانمی که ۲۰ سالشه و همسرش ۴۰ سال 

آقا نسبت به خانم سنشون بالا هست و افکار و رفتارشون متفاوته

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

2810