2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر زندگی با خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 23 پست
من بچه ندارم هنوز خواهر کاش خانواده منم حمایتم میکرد منم جدا میشدم💔موندگار شدم بلکه یروزی رو پای خو ...

کاش من جای تو بودم میرفتم با سختی یه زندگی واسه خودم جور میکردم

دقیقاتوهمین شرایط ،من دوتا بچه دارم دیگه من دیدم شوهرم کاری نمیکنه ،خودم دست بکار شدم از کوچیک تابزر ...

منم میخوام مثل تو باشم ولی نمیتونم سگ محلشون کنم درواقع اونان که منو سگ محل میکنن ولی من به اجبار شوهرم مجبورم بازم برم خونشون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا صبرت بده منم ۱۲ سال نشستم وقتی جونم به لبم رسیدرفتم خونه پدرم و گفتم من با تو مشکل ندارم ولی نمی ...

خوشبحالت کاش من تو طویله بودم ولی با اینا نبودم حسرت یه زندگی اروم و بی سروصدا به دلم مونده دوس دارم طلاق بگیرم بلکه یکم زندگی کنم

عزیزم بچت چه گناهی کرده؟ احترام هرکی دست خودشه دفعه بعدی اومدن تو یخچالت آبروشون ببر یا برو خونشون ع ...

میترسم خواهر از سلیطه بازی میترسم وگرنه لیاقتشون همون عوضی بازیه انقدر که بیشعورن

2805
چه خوب شوهر من حاضر شد زن و زندگی رو از دست بده ولی ننه باباش تنها نذارهخدا خیرشون نده که من تا پای ...

اره دقیقا درکت میکنم ماله منکه وقتی خونه نبودم تمام زندگی منو زیر رو میکردن هر کسی از خانولده ام نیومدن اینا ناراحت میشدن اخم میکردن هر جا میرفتیم باید اینا در جریان میبودن یا یکیشون دنبالمون بودن

خوشبحالت کاش من تو طویله بودم ولی با اینا نبودم حسرت یه زندگی اروم و بی سروصدا به دلم مونده دوس دارم ...

واقعا با تمام وجودم درکت میکنم هر روزی که از خواب بیدار میشدم میگفتم یعنی میشه من یه روزی چشم وا کنم اینا رو نبینم 

کاش من جای تو بودم میرفتم با سختی یه زندگی واسه خودم جور میکردم

اگر من میتونستم که زودتر ازینا میرفتم 

حامی ندارم 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

دقیقاتوهمین شرایط ،من دوتا بچه دارم دیگه من دیدم شوهرم کاری نمیکنه ،خودم دست بکار شدم از کوچیک تابزر ...

من از رفت و آمد زیاد باهاشون خسته شدم 

هر دقیقه هر کی میاد طبقه پایین منم باید برم اه حالم بهم میخوره از جمع های شلوغ و آدمهای مضخرف 

وقتی هم نمیرم شوهرم باد میکنه میره تو قیافه اونم به تلافی میگه خونه مامانت نمیام

پیشنهادت برای من چیه چیکار کنم ؟ 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌