2777
2789
عنوان

ایا بیخیالی جوابه واسه بچه بدغذا

235 بازدید | 59 پست

امروز روانی شدم دیگه ناهار خوردنش یک ساعت طول میده اونم اگه کسی خونه نباشه فقط خودم و خودش باشیم اگه حتی باباش هم باشه دیگه غذا اصلااااا جایی بریم غذا ممنوع میکنه خودشو روزایی که تنهاییم خوب میرسم بهش با بازی و سرگرمی غذاشو میدم ولی واقعااااا خسته میشم ولی خدا نکنه بریم بیرون یا مهمونی یا باباش خونه باشه دیگه بچم روزه میگیره خسته شدم به خدا میخوام بیخیال بشم تنها راهی که برام مونده

بیخیالی جواب میده؟

فَاللّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ…

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

من یادم نمیاد از زمانیکه نشست،بهش غدا داده باشم،هله هوله کمتر بهش بده،سفررم باز نیکردم ،خودم مشعول میشدم به خوردن،اگه ننیخوردم خب گرسنه میموند،اینطوری که نیدونه باید بخوره چون دوباره غذا خبری نیست تا وعده بعدی،همه جیم میخوره،عالیم میخوره،ناز بکشی فکر میکنن چ خبره وعادت میکنن به التماس،مخصوصا قبل غذا اصلا چیزایی که سیری کاذب میاره نده،

بزار جلوش با خودش بخوره توام هوااسش پرت بود با قاشق دیگ بزار دهنش

اخه اصلا نمیشینه سر سفره 

براش زیر انداز گرفتم ذوق کرد نشست ولی فقط دو دقه پا میشه میره

باید با قاشق بدوم دنبالش

بیخیال باش بزار ی مدت خودش گشنش بشه بره غذا بخوره جلوش هم خوراکی های خوشمزه بخور دهنش اب بیفته تا بی ...

جلوش غذا میخورم یکم میاد سمت غذا یه لقمه میخوره میره 

اخه اصلا نمیشینه سر سفره براش زیر انداز گرفتم ذوق کرد نشست ولی فقط دو دقه پا میشه میرهباید با قاشق ب ...

بچه ها همینن دیگ بازیگوش منم با قاشق میرم دنبالش راضیم باز همونطوری بخوره 

همیشه برام سوال بوده چرا مامانا از غذا نخوردن بچه هاشون گلایه دارن خب بچه از گرسنگی نمیخواد بمیره که ...

نکشیدی نمیدونی

اگه غذا نخوره هیچ ویتامین و پروتیینی به بدنش نمیرسه وضعیف میشه و انواع اقسام مریضی ها و ویروس ها رو میگیره

همیشه برام سوال بوده چرا مامانا از غذا نخوردن بچه هاشون گلایه دارن خب بچه از گرسنگی نمیخواد بمیره که ...

شما بچه داری؟

میفهمی یه شب بچت شام نخوره بخوابه چه حسی داره؟

در ضمن لطفا کلمه مرگ رو کنار کلمه بچه نیار 

2810