2777
2789
عنوان

لطفن فقط اگر جواب سوالمو می‌دونید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 60 پست
خارجیا زناشون مبتونن دوتا شوهر داشته باشن؟😐🤣

خارجیا برا مرداشون هم منعه ازدواج دوم چ برسه زن!

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون مرده که خرج میده و سرپرسته..از اون طرف هم به خاطر بچه بوده که معلوم‌بشه از کیه...الان که ماشالا ...

یعنی چون خرج میده حق داره زور بگه؟

بعدم شاید ی زن پولدار‌تر باشه اصلاً ملاک نیست

بعدم شاید بچه نخوان

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

آره تو قبایل آفریقا چند شوهری هست فکر کن همین یه دونه ای که داریم بشه ۴ تا! چقدر مصیبتها عظیم میشه� ...

فکر نکنم اون اسمش زن باشه و واقعا زندگی کنن فقط برا رفع نیازه😐

من از این قبیله ها میترسم 😑

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

این‌که صدالبتهفقط می‌خوام بدونم چرا برای خانما هم مساوی نیست چنین قانونی

خب حالا زیادم‌ ناراحت نباش.خیلی زنا هم شوهر دارن هم دوست پسر.حالا حتمن باید اسم طرف بیاد تو شناسنامه .عجب.

این‌که صدالبتهفقط می‌خوام بدونم چرا برای خانما هم مساوی نیست چنین قانونی

دوتا لیوان آب رو تو یه پارچ بریز 

حالا که ریختی،می تونی آب هرکدوم از لیوان هارو بریزی تو خودش ؟خیر چون آب  جفت لیوان ها قاطی شده تو پارچ و مشخص نیست جز این دلایل دیگه ای هم داره این تنها نی.

بعدشم آدم تو همون یکیش هم می مونه 

نترس کسی ۴تا نمیگیره 

الان دیگه از نظر قانونی بدون اجازه همسر اول امکان پذیر نیستو اگه ی خانم چند تا همسر داشته باشه اگه ح ...

اول این‌که بل طبق شرع زن اول باید راضی باشه

ولی شاید بچه نخوان

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

چون مردها تو رابطه زیاد عاطفه به خرج نمیدن وجوگیر نمیشن.

ولی زنها خیلی احساسی برخورد می کنند ویکی هم براشون زیاده.

تازه مسئولیت زنها در روابط زناشویی بیشتر از آقایون هست وبعضی خانم ها کم میارن،

برای همین گفتند فقط مردی که بتونه به مساوات برخورد کنه چند تا بگیره واگر نه به یکی بسنده کنه

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
خارجیا برا مرداشون هم منعه ازدواج دوم چ برسه زن!

خیلی قانون خوبیه من نمیدونستم 

دانشجوی کنکوری"😑"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

اگه مشکلی ندارید که همزمان با چند نفر باشید و مشخص نباشه از کدوم حامله شدید مشکلی که نداره😂

نه عزیز من با یکی بودم چند سال دوست بودم جند سال هم هست باهمون ازدواج کردم. در جهت نقض این قانون برای اقایون بود حرفم و اما اینکه فکرت چقدر کثافته 

مثلا اینکه سیستم بدن زن نمیتونه رابطه جنسی با بیشتر از یک نفر رو تحمل کنه

ولی مردا میتونن

یا اینکه به دلایلی عمر مردا کمتر از زنا هست و بیشتر میمیرن و زنای بیشتری بدون سرپرست میمونن

خیلی بود ولی من یادم نمیاد

دوتا لیوان آب رو تو یه پارچ بریز حالا که ریختی،می تونی آب هرکدوم از لیوان هارو بریزی تو خودش ؟خیر چو ...

عزیزم من اصلاً نمیگم کسی می‌تونه یا نه

میگم چرا قانون این‌طوری نوشته شده

2810