2777
2789

۲۶ سالمه و تک فرزندم سال آخر پزشکی

حدود یه ساله عقد شدم 

وضع مالی خانوادگی خوبی دارم و مادرم اندوخته مالی بهتری از پدرم داره 

مادرم مدیر اداره ای هستن

حدود ۱۸ سالگی کیست ۹ سانتی تخمدان داشتم که برداشتم و موهای زاید فراوون دارم الان با قاعدگی نامنظم

چندین ماهه پزشکم گفته حتما باید غربالگری سرطان تخمدان و آزمایش هرمون بدیم اما از خانواده م کسی نمیده 

از پدرم انتظار چندانی ندارم بخاطر اینکه شرایط مالی سختی داره با توجه به شرایط الان اما مادرم چرا

دندون جلوم چندین ماهه شکسته و با صحبت و لبخند مشخصه دندون جلو ندارم! این باعث شرم و خجالتم میشه اخه دیگه بچه نیستم پزشکم کم کم نامزد دارم و معذب میشم

چندین ماهه میگم برم کاری کن بتونم درستش کنم

اما قبول نمیکنه میگه ندارم نمیدم 

اصلاااااا پیگیر هم نیست چون میتونه از همکاراش توی شهرای مجاور از دندونپزشک هایی که شرایطی هزینه رو میگیرن جویا شه یا هر چی

من دانشجوی شهر دیگه م که نه پول دارم نه روم میشه هزینه ی ۳۰ میلیون کاشت دندون رو از نامزدم بگیرم نه جایی هست اطراف که شرایطی هزینه رو بگیره 

دلم درد اومد از حرفای دیروزش که گفت ندارم نمیدم ولش کن به من چه و گوشی رو گذاشت

منم پیام دادم و کلی نفرینش کردم

۲۶ سال براشون احترام و اعتبار آوردم فقط درس خوندم و ادب پیشه کردم ‌و افتاب مهتاب ندیده ی خونه شون بودم

این حقمه ایا؟؟

یکسال از عقدم گذشت و دارن جهیزیه م رو از این و اون کادو میگیرن

منتظر این هستن به فلان عمه جارو برقی بندازن به فلان خاله لباسشویی و … و ظرفای قدیمی ارکوپال خودش رو که استفاده نکرد و … هارو جهاز بده

الانم بلاکم کرد

هم ناراحتم که نفرینش کردم هم دلم خونه ‌ازش

مجبورم النگوم رو بفروشم و پیگیر دندونم بشم برای ایمپلنت

اما در جواب حرف همسرم چی بگم که چرا النگوم۳ تا شده

تو‌منطقع ی ما خرجای خیلی سنگین با نامزد نیست چون عروسی نگرفتیم و هم اینکه خانواده م ازش انتظار زیادی میره چون میگن تک فرزندم و وضع مالی خوبی دارن و هم به ظاهر تو جامعه آدم حسابی ان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر عموم ماشالله ترم اول ک دانشگاه رفت ، سریع تو یه کافه بار شروع ب کار کرد و درس خوند

گوشی اپل و دندون ارتودنسی کرد و لب تاب

و همه رو ریز ریز و قسطی با پول خودش

عموم و زنعموم شهر دیگه مشغول زندگی خودشون

گاهی ما میشینیم یه جا و از دیگران توقع داریم

در حالی ک میشد یه تکونی ب خودمون بدیم و سختی رو بچشیم

مادر بهتون نداد، میشد خودتون داشته باشین الان

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
دختر عموم ماشالله ترم اول ک دانشگاه رفت ، سریع تو یه کافه بار شروع ب کار کرد و درس خوندگوشی اپل و دن ...

دختر عموی محترم دانشجوی چه رشته ای هستن؟؟ شما از سنگینی رشته ی پزشکی چقدر مطلع هستی؟؟

عیبی نداره عزیزم خودت رو ناراحت نکن ولی نفرین کار خوبی نیست دو سر داره، به  آینده فکرکن به اینکه پزشک خوبی خواهی شد مطب میزنی و ان شاالله با درآمدت تمام این روزای سخت رو فراموش میکنی

تو اینترنی واقعا چطور فرصت ازدواج پیدا میکنید؟

شما که دیگه بهتر باید بدونید ما اکثرا میریم این رشته برای استقلال مالی 

بچه های ما هم که اکثرا جدای از بیمارستان کار میکنن و پس انداز دارن

وقتی مادرتون اینجورین خودتون باید به فکر خودتون باشید دیگه

دختر عموی محترم دانشجوی چه رشته ای هستن؟؟ شما از سنگینی رشته ی پزشکی چقدر مطلع هستی؟؟

معماری

و بسیار نقشه کشی و کار و درس و کارگاه های سنگین

با نشستن و نفرین کردن کاری بخدا جلو نمیره

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
تو اینترنی واقعا چطور فرصت ازدواج پیدا میکنید؟شما که دیگه بهتر باید بدونید ما اکثرا میریم این رشته ب ...

محاله درک داشته باشی و بخوای دانشجوی سال‌های آخر پزشکی جایی کار کنه محاله 

معماریو بسیار نقشه کشی و کار و درس و کارگاه های سنگینبا نشستن و نفرین کردن کاری بخدا جلو نمیره

معماری با پزشکی فرقش زمین تا آسمونه عزیزم 

ترجیح میدم باهاتون صحبتی نداشته باشم

محاله درک داشته باشی و بخوای دانشجوی سال‌های آخر پزشکی جایی کار کنه محاله

والا ما هم دانشجوی همین رشته ایم و استاجر 

بله کسی از شما توقع تو اینترنی کار کردن نداره 

ولی از ترم ۱ اکثرا کار میکنن و پس انداز میکنن مخصوصا کسی که اینقدر زود میخواد ازدواج کنه 

دیگه کاری نمیشه کرد با نفرینم چیزی حل نمیشه 

واقعا کار مادرتون درست نیست اگه واقعا داره باید حمایتت کنه به تظر من النگوت رو بفروش خرج دندونت کن چ ...

نامزدم بفهمه النگوم رو فروختم برام خیلی بد میشه 

اخه خیلی کلاس دارن خانواده م خیر سرشون 

پتک ننگ میاد رو سرشون دخترشون عین بدبختا طلاشو بفروشه و بره برای آزمایش و درمان