2777
2789
عنوان

مادرم رو نفرینش کردم از بس دلم رو درد اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 48 پست
معماری با پزشکی فرقش زمین تا آسمونه عزیزم ترجیح میدم باهاتون صحبتی نداشته باشم

بهونه 👍

باشه صحبت نکن

ولی پاشو یه تکونی بده

انتظار از هیییییچ احدالناسی نداشته باش

از الان تااااا ابد

اونقدر ادنای میلیاردر دورمون هستن که گاهی لنگ ۵میلیون میمونیم ولی چون یاد گرفتیم رو پا خودمون باشیم، اصلا رو نمیزنیم

تازه نفرین ک بماند، نفرین صددرصد برمیگرده رو خود آدم و فقط بیشتر تو گل فرو میره آدم

روزتون خوش

موفق باشین

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
والا ما هم دانشجوی همین رشته ایم و استاجر بله کسی از شما توقع تو اینترنی کار کردن نداره ولی از ترم ۱ ...

چقدر پس انداز میکنن ؟؟ کجا کار میکنین کت میتونین ۳۰ میلیون پس انداز کنین؟ خرجای دیگه تون چی؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معماری با پزشکی فرقش زمین تا آسمونه عزیزم ترجیح میدم باهاتون صحبتی نداشته باشم

چرا فکر میکنین معماری یه رشته ابخوردن و راحته؟

در جریان پروژه های سنگین این رشته هستین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نامزدم بفهمه النگوم رو فروختم برام خیلی بد میشه اخه خیلی کلاس دارن خانواده م خیر سرشون پتک ننگ میاد ...

طلا رو کی خریده؟ والا به نظر من اگه میدونی خانوادت کمک میکنن صبر کن وگرنه تا کی میخاد دندونت همینطور بمونه. به حرف اینایی که میگن کار کن من اعتقاد ندارم پسر من ترم اوله انقد میگه درسام زیاده سخته نمیرسم و اینا که میدونم نمیشه هم کار کرد هم درس خوند مگر اینکه دانشگاه آزاد درس بخوانی اونوقت میشه

بهونه 👍باشه صحبت نکنولی پاشو یه تکونی بدهانتظار از هیییییچ احدالناسی نداشته باشاز الان تااااا ابداو ...

پدر و مادر وظیفشونه پشت بچه ها شون باشند ازش حمایت کنندپسرم دندونش نیاز به ارتودنسی داشت گفتم نگران پولش نباش طلام رو میفروشم دندونات رو درست میکنیم

پدر و مادر وظیفشونه پشت بچه ها شون باشند ازش حمایت کنندپسرم دندونش نیاز به ارتودنسی داشت گفتم نگران ...

وقتی پدر مادری نکرد

نفرین برا ادم دندون میشه؟

مگه گفتیم دندون میشه خواهر ؟؟ چیزی میگینا

متاسفانه پدر مادرشدن، کلاس و خدمات پس از فروش و راهنما نداره

گه ای کاش داشت

هرسال و هر ماه، ادما میرفتن تا یاد میگرفتن پدر نادر چطور باید با بچه رفتار کنه😕

ولی متاسفانه خانواده ها گاهی حامی نیستن

کاری برای فرزندشون‌نمیکنن

بشینی ب کاراشون فکر کنی، افسرده و سرخورده میشی فقط

باید خودت پاشی با هر سختی شده ، گلیم خودتو از آب بکشی بیرون

چرا فکر میکنین معماری یه رشته ابخوردن و راحته؟در جریان پروژه های سنگین این رشته هستین؟

دخترعموم ماشالله تو شهر غریب، معماری میخونه، کلی پروژه و کار، یه کافه بار مشهورم کار میکنه

خانوادش نمیدن

ندارن ک بخوان بدن

جای غر زدن، کار میکنه

عزیزم مگه حقوق اینترنی نمیدن بیمه نیستی برا ازمایشات میتونی شیفت برداری بری 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

تو این وضعیت چرا ازدواج کردی ، اول جهیزیتو کامل میکزدی،لیزر میرفتی، به تخمدانت میرسیدی، با این وضعیت روحی تراپی میرفتی. همه این مشکلاتو میبری خونه شوهرو خوشبخت نمیشی. باور کن از روی دلسوزی میگم اینارو.

دخترعموم ماشالله تو شهر غریب، معماری میخونه، کلی پروژه و کار، یه کافه بار مشهورم کار میکنهخانوادش نم ...

خیلیارو دیدم که کارم میکنن حتی بااینکه دانشجوی رشته های سخت تجربین معماری هم رشته اصلا راحتی نیست دیدم که شرایط سختی دارن دانشجوهاش ایشالا دختر عموتون موفق بشن ❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

استارتر الان میخوای ازدواج کنی

به تخصص فکر کردی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄