2777
2789
عنوان

مادرم رو نفرینش کردم از بس دلم رو درد اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 48 پست

من نمیدونم چرا همه پریدن به استارتر. 

یه دختر یکی یدونه پزشک رو باید خیلیییبییی بیشتر از اینا خانوادش هواشو داشته باشن. 

الان خانواده داماد هم حسابی رو ابن خانواده حساب باز کردن. 

خصوصا اینکه مادرشون ثروتمند هست.‌

حق نداره دخترشو تو همچین شرایطی تنها بزاره. 

اسی النگوتو بفروش . خرج دندونت کن.‌

من باشم رابطمو با همچین مادری قطع میکنم. حتی نمیزارم چشمش به نوه ش بیوفته. 

هر چند مادر پر از کمبود شما فکر نکنم یادش باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این همه تعارف با همسرتو کنار بزار، من در جریان تاپیک هات هستم ، شما عملا الان ازدواج کردید فقط مراسم نگرفتید هنوز ، وقتی باهم زندگی میکنند یعنی مخارجتون با همسرتونه ، حتی اگر با هم زندگی نمیکردید ولی رابطه کامل داشتید هم همینطور بود ، خصوصا ک خوانوادت نمیدن و مجبور هم هستی

تو این وضعیت چرا ازدواج کردی ، اول جهیزیتو کامل میکزدی،لیزر میرفتی، به تخمدانت میرسیدی، با این وضعیت ...

جهیزیه رو قبل ازدواج میگیرن؟؟ میدونستم چه زمانی موعد ازدواجمه و‌وسایلم قدیمی نمیشه؟؟ میدونستم خانواده م‌بااین سطح فرهنگی و مالی میخوان الان اینطور رفتار کنن؟ 

خواهر خودتون یا دختر خودتون بود و کیس مناسبی بزای ازدواج داشت میگفتین الان نه! بذار دوره های لیزرم کامل شه، بعد ازدواج کن! 

و… متاسفام که اینطور عرض میکنم🙏🏻اما ظاهرا عقل و درایت توی سر ندارین و فقط لب به سخن وا میکنین

دقیقا چندسال صبر میکردی تخصص قبول بشی اون موقع خواستگار های بهتری هم داشتی

خواستگار بهتر رو شما تعیین میکنی؟ 

شمایی که میدونین همسر ایده ال من کی و چه شخصیتی میتونن داشته باشن؟ 

یا شمایین که توی تقدیر الهی نقش دارین؟؟!

همسرش نمیده. بگه هم نمیده. شما که تاپیک‌هاشو میخونی باید اینو متوجه شده باشی.

هیچ انتظاری ندارم به شخصه 

هر منطقه ای رسم مختص خودش رو داره

منتطقه ما اصلا رسم نیست تحت هیچ شرایطی خرج و مخارج دختر بطور کامل قبل عروسی با آقا باشه

جز مواردی تک و توک که لطف و محبت محسوب بشه

از محبت خالص همسرم همین بس که مالی که با زحمت بدست آورده رو به نامم کرده و گفته به خانواده م نگو 

هیچ انتظاری ندارم به شخصه هر منطقه ای رسم مختص خودش رو دارهمنتطقه ما اصلا رسم نیست تحت هیچ شرایطی خر ...

هر منطقه‌ای رسم داره. هر انسانی هم عقل داره. زندگی خودته هر جور حال میکنی پیش ببرش. خودت هم گول بزن، ولی قربونت سعی نکن ما رو گول بزنی. 

موفق باشی. 

هر منطقه‌ای رسم داره. هر انسانی هم عقل داره. زندگی خودته هر جور حال میکنی پیش ببرش. خودت هم گول بزن، ...

نه شما رو میشناسم و نه اهمیتی داره عقاید و‌جایگاه شما برای بنده

شناخت شما از بنده هم بسیار سطحی ست

عاقبت بخیر باشین☘️

سلام اسی چطوری دختر؟ 

اسی هیچ راهی نداره وامی چیزی بگیری قسطهاشو بدی؟ حیف طلای دستته 

همسرت نمیتونه خورد خورد کمک کنه؟ مثلا همون قسطهاشو از همسرت پول بگیری خودت بدی

استارتر اکیدا میگم کارتون اشتباه مطمن باشین اگر الان از همسرتون پول نخواین بعد عروسی هم به این صورت باقی میمونه و اقا وظیفه خودش نمیدونه

💚 خدایا شکرت 💚 خدایا شکرت 💚خدایا شکرت 💚

سلام اسی چطوری دختر؟ اسی هیچ راهی نداره وامی چیزی بگیری قسطهاشو بدی؟ حیف طلای دستته همسرت نمیتونه خو ...

ممنونم خواهر گل❤️❤️خوبم الهی شکر

چرا میتونم وام دانشجویی بگیرم منتها اگر حرف وام شده به همسرم بگم چیکارش کردم ؟ چون در جریانه 

از طرفی بهم گفته بود قبلا اگه پول وامت رو همراه پول های من بذارم نظام پزشکی دو برابرش رو برمیگردونن و من دوبرابر اون مقدار وام خودت رو بهت میدم و هر کاری خواستی بکن طلا بخر واسه خودت

اما حالا موندم چه کنم

دیروز پدرم گفته غصه نخور درست میکنم واست 

اما میدونم حالا حالا ها باید مناظر بمونم همچنان🥲😅

چجوری کار میکنن؟؟؟ منم نشنیدم دانشجویای پزشکی جایی کارکنن

ما همین که بتونیم نفس بکشیم و به حمام و سرویس و تغذیه مون برسیم کنار مطالعه ها و کشیک های سنگین خیلی عزم و غیرت پیشه کردیم!