2777
2789
عنوان

مادرم رو نفرینش کردم از بس دلم رو درد اورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 48 پست
هیچ انتظاری ندارم به شخصه هر منطقه ای رسم مختص خودش رو دارهمنتطقه ما اصلا رسم نیست تحت هیچ شرایطی خر ...

عزیزم ما چیزی گفتیم بخاطر خودت گفتیم ک ناراحت شدی انگار ، زندگی الان شما عقد بودن نیست ، ازدواج کردنیه ک هنوز مراسم نگرفتید ، همین!

استاتر فکر کنم از شهرهای شمالی هستین. اخلاقیات خانوادتون منو یاد هم اتاقی شمالیم میندازه اوناهم یخورده تو خرج کردن اهل حساب کتاب زیااااد بودن فکرکنم چون سخت پول ب دست میارن خرج کردنم براشون سخته.و اتفاقا از فامیل و اشنا خیلی توقع داشتن برای هرکار(در رابطه با اینکه گفتی جهازمو از بقیه جمع میکنن).اما ب نظرم خورد خورد از همسرت پول بگیر اونطور نباشه ک اصلا چیزی ازش نخوای چون عقدی و رسم نیست! ب هرحال ی شب مراسم خیلی توفیری نداره تو اصل و بطن ماجرا! منم عقدم یکساله مشکلاتم تقریبا شبیه شماست بااین تفاوت که راحت از همسرم پول میگیرم. اتفاقا منم کار دندون پزشکی دارم که چند بار به همسرم گفتم ببریم درست کنیم پذیرفته اما متاسفانه شرایط جور نشده و فرصت پیش نیومده. اما کلا خدا نکنه مادر بشه یکاره ی ی زندگی خدااا نکنه. منتش تا ابد رو سر آدم میمونه!!! خدا پدرتو حفظ کنه همون از پدرت درخواست کن دیر و زودم شد باز شرف داره ب منت مادر! مثلا جمع میکنه برای کی؟؟؟ یاد مامان خودم افتادم عصبی شدم باز🥲

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهیزیه رو قبل ازدواج میگیرن؟؟ میدونستم چه زمانی موعد ازدواجمه و‌وسایلم قدیمی نمیشه؟؟ میدونستم خانواد ...

بله عزیزم جهیزیه رو قبل ازدواج میگیرن حتی اگه قدیمی بشه باز کار میکنه،مگه ما ده سال قبل یخچال خریذیم انداختیم دور؟ درمورد خانوادت که یهویی اینحوری نشدن سالیانع اینطوری بهت بی اهمیت بودن و خودتم خوب میدونی.

بله خواهر خودتمم بود میگفتم با ای تخمدان داغون و این همه پشم شوهر نکن. پس فردا میخوای بچه دار بشی چی؟ 

دیگع روحیع داغون و زخم های روحیت بماند.

در آخر نه عقل داری نه تربیت و نه ادب، حیف زاهنماییت کردم. همون مادرت میشناسدت که هزار تومن خرجت نمیکنه. بی لیاقت