2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 21109 بازدید | 477 پست

باید گوشیشو ببینی 

اگ پیامارو و پاک نکرده باشه باید ببینی پیاماشونو 

ببینی ستاره ول نمیکنه یا شوهرتم راغبه 

اگ حرف میزنن درمورد چیه  و دلیل رفتاراش از حرف با اون منشا میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کلا اوضاع مدام پیچ میخوره. سر شام بودیم، یهو ستاره زنگ زد شوهرم ریجکت کرد. گفتم چرا ریجکت کرد ...

عزیزم می‌دونم حال روحیت خوب نیست و هر چیز کوچیکی شما رو بهم میریزه ولی هیجانی رفتار نکن اصلا به روی خودت نیار

من فکر میکنم همسرت داره کم کم ارتباطشو محدود می‌کنه حتی همونجا که ستاره گفته بدم میاد منو خر فرض کنن نمی‌دونم قبلش چی بوده ولی حسم میگه  انگار یجوری داره از شوهرت گلگی می‌کنه که من می‌دونم زنت گفته باهام ارتباطمونو قطع کنیم بهانه الکی نیار خر فرضم نکن 

بچه ها کلا اوضاع مدام پیچ میخوره. سر شام بودیم، یهو ستاره زنگ زد شوهرم ریجکت کرد. گفتم چرا ریجکت کرد ...

حس میکنم اون جمله ای ک خوندی از ستاره  در جواب این بوده ک از شوهرت پرسیده چرا ریجکت کردی اونم یه دلیل دیگ گفته (مثلا بیمارستان دسم بند بود) یعنی نگفته ازینکه تو گفتی قط ارتباط کنه یا جلو تو صحبت نمیکنه   ستاره ام اینو در جواب بهش گفته

عزیزدلم کاش چک میکردی... اون وقت احتمال زیاد می‌دیدی که شوهرت در حال پیچوندن ستاره است. خودمون هم آدمیم و میدونیم که یکهو و بی دلیل نمیشه یه ارتباط چندین ساله رو برید.. حداقل برای کسی که دیسیپلین و آداب معاشرت براش مهمه این کار سخته و شوهر شما هم با بی محلی کردن داره ایشونو میندازه بیرون

خیلی متاسفم که اینو میگم. ولی به نظر من این رابطه تموم شده است.. همسرت فکرش جای دیگه گیره. نمیخواد تمومش کنه. با تو هم که گاهی خوب میشه از عذاب وجدانشه. خوبی بیشتر تو عذاب وجدان بیشتری بهش میده و سردرگم‌ترش میکنه و همین هم بیشتر باعث میشه بخواد ازت دور شه تا درگیر حس بد درونی نسبت به خودش نشه.. 

واقعا این ستاره دنبال چیه 

اصلا این دو تا ب هم برسن چی ب اون می رسه 

آقا برو برا خودت شوهر پیدا کن ب زندگی خودت برس

دوست اینقدر دلسوز ندیده بودیم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها دلم طاقت نیاورد صبح شوهرم رفت دستشویی گوشیشو چک کردم ببینم باهم تماس داشتن دیدم این چند روز فقط میسد کال داشته از ستاره دوبارم ریجکت کرده، ولی پیام هاشون رو نتونستم بخونم دوست ندارم شوهرم متوجه شه چکشون میکنم

بچه ها دلم طاقت نیاورد صبح شوهرم رفت دستشویی گوشیشو چک کردم ببینم باهم تماس داشتن دیدم این چند روز ف ...

خب خداروشکر یعنی شوهرت داره دوری میکنه 

مطمئن باش پیاما ام ببینی چیزی جز این نیست و دلت اروم میگیره   اگ یه وقت حموم بود ببین ک متوجه نشه

اسی ولی اینم در نظر بگیر شوهرت نمیتونه بگه بش زنم گفته دیگ باهات ارتباط نداشته باشم یا بگه دیگ بهم زنگ و پیام نزن   احتمالا داره کم محلی میکنه ولی این ستاره پرو تر ازین حرفاس   واقعا درک نمیکنم چطوری میتونه وقتی تو باهاش دعوا کردی شوهرت ریجکت کرده همچنان پیگیر باشه    خودش کار و زندگی نداره  

خب خداروشکر یعنی شوهرت داره دوری میکنه مطمئن باش پیاما ام ببینی چیزی جز این نیست و دلت اروم میگیره ...

نمیدونم میخوام ببینم چی میگن بهم ولی اینکه شوهرم متوجه شه چکش میکنم مطمئنم روابطمون رو صد پله میندازه پایین