2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 21406 بازدید | 480 پست
میخواستم سوپرایز باشه ولی ترسیدم یکم.

بعضی آقایون وقتی در مورد یه موضوعی که براشون مهمه  همینکه ذهن شون درگیر اون میشه ومیخوان حلش کنن میرن تولاک خودشون چون می‌خوان براش تمرکز کنند به همین خاطر هست بی حوصله میشن ودوست ندارن در موردش زیاد صحبت کنند چون حرف زدن در مورد اون موضوع مضطربشون میکنهوتمرکزشون رو از دست میدن،همسر شماهم الان به امتحانش فکر می‌کنه انشالله بزار ازش نمره خوب بگیره ببین چطور شنگول میشه ،شما به همسرت این رو بگو ببین چطور آروم میشه(بهش بگو میدونی امتحان پیش روش چقدر براش مهمه ودرک میکنی فشار کاری زیادی روهم داره تحمل می‌کنه و بقیه مشکلات هم دیگه به کنار،ولی می‌تونه ازپس امتحانش بربیاد ،اون می‌تونه بادرک منطقی از شرایط جسمی و روحی خودش ،این حق رو به خودش بده که بعضی اوقات حتی قوی ترین آدما وموفق تریناشون هم ممکن کم بیارن ،واون نباید بابت شکستش در آزمون زیاد خودشو یا اطرافیاشو مقصر بدونه وشادی رو از خودش نزدیکانش دریغ کنه

به نظرم باید ماساژ رو بیخیال بشین

محیط اروم خونه،غذای خونگی و خواب راحت از همه چی واجب تره

استرس امتحان نمیذاره هیچ روشی موثر بیفته

خودم این روزهای سخت رو گذروندم و کامل درک میکنم،رشته های جراحی هم که سوپراسترس هستن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم باید ماساژ رو بیخیال بشینمحیط اروم خونه،غذای خونگی و خواب راحت از همه چی واجب ترهاسترس امتحا ...

عزیزم

ربطی به موضوع تاپیک نداره اما خواستم بگم آیا آلرژی بچتون خوب شد؟

من ۳سال درگیر آلرژی شدید دخترم بودم و تواین مسیر پرازتجربه ام

خوشحال میشم بتونم کمکی کنم❤️

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

بچه ها کلا اوضاع مدام پیچ میخوره. سر شام بودیم، یهو ستاره زنگ زد شوهرم ریجکت کرد. گفتم چرا ریجکت کردی گفت تو گفتی باهاش حرف نزن. گفتم یعنی تو الان وقتی من نباشم بهش زنگ نمیزنی و پیام نمیدی گفت نه. من سعی کردم به روم نیارم رفتم تو خودم یکم ولی هی اومد گفت چرا گارد گرفتی، گفتم گارد نگرفتم خسته‌م. داشتم ظرف میشستم، همسایه‌ زنگ زد گفت ماشیناتون رو بد پارک کردین شوهرم رفت جابه‌جا کنه. یه پیام از طرف ستاره اومد نوشته بود" علی(مثلا اسم شوهرم) جان ربطی به بحث الانمون نداره ولی بدم میاد کسی منو خر فرض کنه" ولی چون من میترسیدم شوهرم سر برسه دیگه چک نکردم چیا گفته بودن قبلش و بعدش

بچه ها کلا اوضاع مدام پیچ میخوره. سر شام بودیم، یهو ستاره زنگ زد شوهرم ریجکت کرد. گفتم چرا ریجکت کرد ...

ارتباطش با ستاره رو باید کم کم محدود کنه 

در توانش نیست که یدفعه قطعش کنه٬ همه ی ماهم میدونیم کم کم و بیش باهاش درارتباطه و‌ به مرور زمان میتونه این دوستی رو کمرنگ کنه 

همینکه بهش ثابت شده موضعت دررابطه با ستاره سفت وسخته درقدم اول کافیه

قدمای بعدی برای وقتیه که همسرت آزمونش رو داده و ذهن آرومی داره

اونوقت شما درطول روز کم کم بحث ستاره رو پیش میکشی و اعتمادش رو جلب میکنی

تا بتونی ازاین طریق متوجه بشی که موضوعاتی که راجع بهش  باهم صحبت میکنن شامل چیه

بعد کم کم با سیاست زنانه میتونی ستاره رو حذف کنی 

البته الان وقتش نیست نمیشه بازش کرد الان شما یه دوره ی پرتنش رو گذروندین و نمیشه پیشنهادای ریسکی داد.

فعلا تا پشت سرگذاشتن امتحانش دندون روی جگر بذار

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
من چقدر خرم که فکر میکردم شوهرم ادم شده

استارتر

عزیزم

فکرکنم سالای زیادی از زندگی مشترکتون نگذشته باشه

تو سالای اول زوجین هنوز به اون درجه از فداکاری تو زندگی مشترک نرسیدن که بی چون وچرا وسریع یکسری از کارهارو انجام بدن برای طرف مقابلشون(مثل همین خط کشیدن دور رفیق صمیمی)

این قبیل درخواست ها براشون پذیرفته نیست و فکرمیکنن طرف مقابلشون براساس یسری تعصب تصمیم گرفته و داره اشتباه میکنه

زمان ذات آدمارو نشون میده 

شاید الان همسرت دلیل کافی برای کنار گذاشتن ستاره نداشته باشه

اما به مرور زمان شما میتونی این دلایل رو براش شفاف کنی٬

با نرمی با مهربونی 

وقتی همه چی عادی شد میتونی از نقش منفی ستاره براش بگی

ازاینکه حرفای اونروزش ممکن بود چه تاثیرات بدی روی تصوراتت بذاره

و یااینکه بهش هشدار بدی ستاره ممکنه دید(همسرت)رو نسبت به زندگی متاهلی منفی کنه

اما زدن این حرفا برای الان نیست٬ صبوری کن

بمون امتحانش تموم شه.

خیلی چیزا تو ذهنمه کاش میتونستم اینجا برات ویس بذارم

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

شاید واقعا همسرت میخواد ارتباطش رو کم کنه ولی ستاره هنوز ول نکرده ، یا در مورد یه موضوعی دارن حرف میزنن

اگه شوهرت واقعا اهل مخفی کاری بود و ادم درستی نبود چت ها رو دو طرفه پاک میکرد 

یا به ستاره میگفت موقعی که تو هستی زنگ نزنه 

دور از جون. نه اون ستاره آدم نیست اون ول نمیکنه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

بچه ها کلا اوضاع مدام پیچ میخوره. سر شام بودیم، یهو ستاره زنگ زد شوهرم ریجکت کرد. گفتم چرا ریجکت کرد ...

شما نمیخواد شلوغش کنی،  شاید شوهرت راست گفته داره کم محلیش میکنه، صبر کن یکم

خدایا شکرت

شما اگر این زنگ و پیام رو نمی دیدید ،واقعا باور میکردید که همسرتون ارتباطش رو قطع کرده؟؟

ولی هرکس دیگه هم بود نمی تونست با کسی که به گفته ی خودش مثل خواهرش هست یدفه کات کنه؛و اینو همسرتون نمی تونه با شما بی پرده مطرح کنه چون ترس از دست دادنتون رو داره؛شاهد صحبتم اونجا که بهتون گفته( من می ترسم خودم باشم ؛چون آتو میگیری ازم)

شما اجازه بده امتحانش رو بده؛بعد با کمک مشاور کار رو جلو ببرید

اصلا شاید یکی از دغدغه های ذهنی همسرتون غیر از امتحان همین مدیریت دوستی با این دختره هم هست که اینقد بهم ریخته ست.

شما اگر این زنگ و پیام رو نمی دیدید ،واقعا باور میکردید که همسرتون ارتباطش رو قطع کرده؟؟ولی هرکس دیگ ...

و اینکه عزیزم

ان‌شاءالله سر فرصت که کار رو جلو بردید ؛ارتباطش با این دختر خط قرمزتون باشه

اصلا کوتاه نیایید.