2777
2789
عنوان

بعد یه بار جدایی میشه دوباره برگشت به رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 20732 بازدید | 475 پست

سلام استارتر جان.اینکه این خانم مزاحم فقط به صرف اینکه پادرمیانی کنه برای ترمیم رابطه دوست دختر سابق همسرتون با همسرتون یکم ساده لوحانه س.این خانم نانجیب و پست فطرت از فتنه انداختن توی زندگی مشترک شما فقط یه هدف داره اونم این هست که شوهرتون رو از شما سرد و دلزده کنه که جا برای خودش باز بشه.همسر شما هم این رو متوجه نیست که این خانم چه هدف شومی رو دنبال میکنه.مطمئن باشید دوست دختر سابق همسرتون الان دل مشغولی خودش رو داره و حتما یه کیس جدید وارد زندگیش شده و به همسر شما فکر نمیکنه.این ستاره لعنتی دنبال چیز دیگه ای هست.لطفا با حفظ خونسردی در اسرع وقت با یک مشاور خبره صحبت کنید تا شما رو راهنمایی کنن چطور این موجود مزاحم رو از زندگیتون حذف کنید

نمیدونم میخوام ببینم چی میگن بهم ولی اینکه شوهرم متوجه شه چکش میکنم مطمئنم روابطمون رو صد پله مینداز ...

نه گلم فعلا کاری نکن که رو رابطتتون تاثیر بدی داشته باشه. کاری کن که خود شوهرت از ستاره فاصله بگیره وگرنه هر چی بیشتر گیر بدی بیشتر میره سمتش 

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم میخوام ببینم چی میگن بهم ولی اینکه شوهرم متوجه شه چکش میکنم مطمئنم روابطمون رو صد پله مینداز ...

خب اره اصلا نباید بفهمه 

بنظر من وقتی حمومه ببین چون خوابم باشه احتمال اینکه بیدار بشه هست وقتی حمومه ببین 

ولی میدونی چیه همین نشونه ای ک صبح دیدی یعنی تماسی از طرف شوهرت جواب داده نشده خیلی خوبه 

ببین خیلی خیلی این ستاره ادم عوضی هست و هنورم مشخص نیست قصد اصلیش ازین کارا چیه  اگ واقعا دوست شوهرت بود بعد اینکه جوابش و نمیداد و ریجکتش میکرد باید ول میکرد    واقعا زنا خیلی پیچیدن اسی خیلی ناراحتم همچین ادمایی افتادن تو زندگیت ولی سعی کن با فکر بری جلو  و نزاری به هدفشون برسن

عزیزم نه هنوز،خیلی زودهسه ماهه هستش و بازم داریم شیرخشک عوض میکنیم

چه علایمی داره؟ اگزما؟ یا علایم گوارشی؟

من شیرخودم رو تا۶ماه دادم بعدش بخاطر علایم گوارشی شدید قطع کردم و اول پپتی جونیور بعد پپتی دادم

پپتی شیرخشک خیلی خوب وسازگاری بود

البته دخترمن درکنار این علایم٬ علایم رفلاکس هم داشت و درمان دارویی هم داشت

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
سلام استارتر جان.اینکه این خانم مزاحم فقط به صرف اینکه پادرمیانی کنه برای ترمیم رابطه دوست دختر سابق ...

اره منم فک میکنم اینطوره آخه اگ دوستش بود وقتی بی محلی میدید گوشیش و جواب نمیداد ول میکرد   واقعا معلوم نیست چی توسرشه شاید داره با بهونه اون اکس خودشو و نزدیک شوهر اسی میکنه   ولی هرچی هست خیلی شوم و پلیده 

اون روزم تو بیمارستان اون حرکت و زد که اسی از میدونش بره

بچه ها دلم طاقت نیاورد صبح شوهرم رفت دستشویی گوشیشو چک کردم ببینم باهم تماس داشتن دیدم این چند روز ف ...

خب پس همسرت داره راست میگه عزیزم

داره ارتباطش با ستاره رو کم میکنه و به اصطلاح پیچوندتش 

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
اخه اون پیامش یعنی چی. "ربطی به بحث الان نداره" یعنی یه بحثی دارن باهم

هرچی هست ستاره داره پیشقدم میشه ولی اینکه شوهرت جواب زنگش و نداده یعنی داره ارتباط و کم میکنه

دیشب شوهرت چطور بود بهتر نشده بود؟ حرف و اینا میزد؟

چه علایمی داره؟ اگزما؟ یا علایم گوارشی؟من شیرخودم رو تا۶ماه دادم بعدش بخاطر علایم گوارشی شدید قطع کر ...

گلم پسر من از ۷ ماهگی صورتش اگزما زد . دکتر اطفال و پوست بردم ولی خوب نشد . بنظرتون دلیلش چیه؟

دوست نی نی سایتی میشه هر موقع چشمت به امضام خورد یه صلوات برای شادی روح پدرشوهر و مادرشوهر مهربونم بفرستی 🙏

دوحالت وجود داره یا اینکه باهم بحثی دارن و احتمال میدم همسرت بهانه ی آبکی  آورده برای جواب ندادن بهش و ستاره هم بهش برخورده و خواسته بااین حرف(بدم میاد کسی منو خر فرض کنه) خواسته بگه با دلیل همسرت قانع نشده و میدونه چیزدیگه ای پشت ماجراست

چون احتمالا همسرت پای غرور و...نمیتونه به ستاره بگه که بخاطر حساسیت زنم دارم دوستیمو باهات کم میکنم و یه دلیل شاید مسخره برای این کم شدن ارتباط آورده 

دوم اینکه شاید کلا ستاره داره درباره ی شخص دیگه ای باهمسرت صحبت میکنه و باکسی بحثش شده یا رابطش عاطفیه یا کاری و اون جمله ای که به همسرت گفته هم جنبه ی دردودل داره

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خیلی ممنون از دلشوره ای که به دل این دختر میندازی...

با ایشالله ماشالله چیزی درست نمیشه. منم اگه بیشتر از شما دلم نخواد روابطشون خوب شه، کمتر از شما نمیخواد. استارتر خودش واقع‌بین‌تر از شماست. دقیقا تک‌تک کلمات ستاره لعنتی مهمه. “بحث الان” یعنی چی؟ یعنی صحبتی بوده. بعدم اینا رودررو شدن. ستاره گفته شوهر استارتر دلش پیش اون گیره. و شوهره هم بعد چند تکذیب پذیرفته و سکوت کرده. بعد شما فکت رو ول کردی، چسبیدی به احتمالات. 

آخه یهو که نمیشه دوستی تموم کرد، باید کم کم تمومش کنه و فاصله بگیره همینکه شوهرتون سعی کنه خیلی خوبه ولی درکنارش شما باید خودتون بشید دوست صمیمیش که بیاد همه چیز بدون هیچ ترس و ناراحتی بیان کنه، شما رفیقش باشید دیگه نیازی به کسی نداره خود به خود ستاره خط میخوره

گلم پسر من از ۷ ماهگی صورتش اگزما زد . دکتر اطفال و پوست بردم ولی خوب نشد . بنظرتون دلیلش چیه؟

عزیزم تو‌خصوصی برات توضیح میدم

احتمال خیلی زیاد آلرژی به یه ماده ی غذایی یا ماده ی شوینده یا جنس لباس و... هست

مادامی که پسرگلت با آلرژن سروکار داشته باشه خوب نمیشه

اگه شیرخشک میخوره ممکنه به نوع شیرش آلرژی داشته باشه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤