2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متوجه منظورت نشدم گلم ؟

مثلا خاله میگه پول میخوام.شوهرت باتوجه به شناختی که از خاله اش داشته گفته چی بگم که دست از سرم برداره .گفته میگم از کسی قرض کردم که خاله نگه اگه میشه برای منم از اون طرف قرض بگیر 

متوجه شدی؟!

خب ببین یسری دروغا هست تو همه روابط نه اینکه کار درستی باشه واقعا اما همه بهم دروغ میگن محصوصا اوایل رابطه و اینکه شاید میترسیده از رستت بده شاید توعم اون لحظه جوری برخورد کردی که طرف مقابل بترسه از حرف زدن فکرایه منفیتو دور کن از خودت چون فقط خودتو آزار میده سعی کن درست ازش بپرسی و اینو تبدیل کن به نقطه قوت تو ذهنت نه نقطه ضعف تا به ارامشم برسی

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
مثلا خاله میگه پول میخوام.شوهرت باتوجه به شناختی که از خاله اش داشته گفته چی بگم که دست از سرم بردار ...

آها اره گرفتم ... بنظرت دلیلش همینه؟ چیز دیگه ای نمیتونه باشه؟

هی ازش میپرسم چرا اون زمان اینو گفتی حتما یه چیزی بوده که اینو بهش گفتی دیگه میگه نه والا خودمم یادم نمیاد چرا سر چی اینو بهش گفتم 

خب ببین یسری دروغا هست تو همه روابط نه اینکه کار درستی باشه واقعا اما همه بهم دروغ میگن محصوصا اوایل ...

عزیزم دنبال آرامش نیستم دنبال گذشته هم نیستم فقط می‌خوام بدونم دروغگو نباشه یه وقت خط قرمزه برام

من حسم همینه میخواسته خاله رابپیچونه واینکه خجالت میکشه بگه خالم چجور اخلاقی داره

ولی خالش هیچی نگفته بود درحوابش یا فکر کنم گفته بود اوکی 

کلا خیلی از خالش پول میگیره و پول میده بهش . پوف

عزیزم دنبال آرامش نیستم دنبال گذشته هم نیستم فقط می‌خوام بدونم دروغگو نباشه یه وقت خط قرمزه برام

متوجه شدم اما الان عصاب خودتم خورده به این فکر کن شتید میخواسته خالشو بپیچونه یا شاید بحاطر ترس بوده و اونو ازبین ببر که بعدا هم خدایی نکرده پیش نیاد

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

منتظر چی هستی؟

میخواستی بیاد بغلت کنه بگه اره من دوست دختر داشتم دوستش داشتم؟

چرا وقتی اینطوری رفتارتون کنترل ندارید دنبال این چیزا میرید؟

به قولی تمیزترین باغچه ها رو هم بیل بزنی ازش کرم درمیاد

برو زندگیت رو کن و عادت بد تجسس تو گوشی همسرت رو تا وقتی ظرفیت رو بالا نیروی از سرت بنداز 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
اع چه حالی چندساله ازدواج کردید؟

ده ساال

خیلیچیزا رو همون اول لو داد وگفت توبه کرده

منم چیزی ازش ندیدم وقتی ازدواج کردیم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
2810