2777
2789
عنوان

تو گوشی همسرم دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 70 پست
منتظر چی هستی؟میخواستی بیاد بغلت کنه بگه اره من دوست دختر داشتم دوستش داشتم؟چرا وقتی اینطوری رفتارتو ...

خوبی شما؟ چی گفتم مگه من 

من فقط خواستم بدونم آدم دروغگویی هست یا نه وگرنه همه تو مجردی یه کارایی کردن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبی شما؟ چی گفتم مگه من من فقط خواستم بدونم آدم دروغگویی هست یا نه وگرنه همه تو مجردی یه کارایی کرد ...

الحمدالله 

دروغگو کسیه که مدام دروغ میگه 

بجای دعوا گرفتن با من رها کن این تفکرات رو بچسب به زندگیت

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
الحمدالله دروغگو کسیه که مدام دروغ میگه بجای دعوا گرفتن با من رها کن این تفکرات رو بچسب به زندگیت

دعوا نگرفتم باهات ولی خیلی تند رفتی ... من اینجا  حساسیت نشون ندادم به اینکه دوست دختر داره من فقط می‌خوام بهم دروغ نگه رو راست باشه اگر چیزی هم هست 

اگر راهی هست  که باهام رفیق بشه راستشو بگه بگید بهم ...

من الان فقط می‌خوام مطمین بشم آدم دروغگویی نیست 

الحمدالله دروغگو کسیه که مدام دروغ میگه بجای دعوا گرفتن با من رها کن این تفکرات رو بچسب به زندگیت

آخه یه جوری سفت و محکم قسم میخوره آدم دلش نمیاد باور نکنه 

تنها چیزی که این بشر از دخترا میدونست این بود پاستیل دوست دارن 😐 یا مثلا می‌گفت من فقط میدونستم دخترا پریود میشن نمی‌دونستم چطوریه 

یا محبت کردن بلد نبود زیاد یا حتی تو خلوت ها و معاشقه هم اوایل خیلی ناشی بود

ول کن بابا چقد سخت میگیری دروغگو بودن و نبودن ازین معلوم نمیش از روزمرگی هاش معلوم میشه خب همه آدما دوست دارن یه چیزایی تو گذشته مخفی بمونه فضولی نکن ولی تو زندگی الانت دقت کن ببین دروغ میگ بهت یا نه

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

ول کن بابا چقد سخت میگیری دروغگو بودن و نبودن ازین معلوم نمیش از روزمرگی هاش معلوم میشه خب همه آدما ...

تو زندگی الآنم هم چندتا چیز این مدلی دیدم ولی به مشاور که گفتم می‌گفت می‌خواسته از دستت نده اینارو گفته و ایرادی نگرفت . ولی من تو کتم نمیره 

آخه می‌خوام بدونم دروغ میگه یا نه بخدا اگه بفهمم دوست دختر داشته مهم نیست ولی نمی‌خوام آدم دروغگویی ...

فرض کن فهمیدی برای داشتنت دروغ هم گفته, بعدش چی؟

یه وقتا باید چشم رو بست و گذشت، اونم برای مسئله ی مجردیش

پس چرا میگی دروغ نگفتم؟حتما گفتی که عذاب وجدانشم تجربه کردی

🤣حرفت جالب بود عزیزم خندم گرفت ببخشید 

بذار برات مثال بزنم . مثلا یبار یه چیزی خریده بودم همسرم گفت چند گرفتی من قیمت اصلی رو بهش گفتم نه اون قدری که پول دادم چون فروشنده تخفیف زد ؛ ولی بعد یک ساعت دیگه نتونستم تحمل کنم زنک زدم همسرم گفتم فلان چیز بدون تخفیف اینقدر شد چون حس میکردم پنهان کاری میشه اگه نگم . 

2810