2777
2789
خیییلی خوشگله برا نظر همه کارکردیم نمیدونم والا

ببین من به چشم خیلی اعتقاد دارم  بده چند نفر تو یه روز نظرشو بگیرن 

یه ادم مومن پیدا کن برو پیشش ازش کمک بخاه دعا نویس و اینا نه ها 

برو پیش کسی براش زاغ بیوزن توی نی نی سایت بزن چشم نظر راهنماییت میکنن ماشالله به بچت مراقب باش

مادرتویه که توروزاییده. بدبخت اون بچه که مادرش تویی بی شعور گوه رم تومیخوری میای زر مفت میزنی به ی م ...

یکی قلاده ی اینو محکم کنه. برو اونور آب دهنت میپاشه هاری میگیریم. هر وقت گفتم سگ اونوقت بیا بپر. تو فعلا بیماری هاریتو درمان کن بعد فکر بقیه باش.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نئوانگلیسی میخوره یک ماهه نایاب شده و در ب در دنبال شیرم دونه ای۸۰۰هم خریدم تهرانم

چرا مگه دکترش نمینویسه برات؟؟ من هلال اهمر میگیرم دونه ای۴۰

نئو کیت الان نیست منم این دفعه نئوکیت ای ار براش نوشت دادم بهش 

من کرمانم اگه خاستی میتونم برات بفرستم  

2805
مادرتویه که توروزاییده. بدبخت اون بچه که مادرش تویی بی شعور گوه رم تومیخوری میای زر مفت میزنی به ی م ...

@نی_نی_یار_شب‍ 

اره بنده خدا خیلیم پسر خوب و مومنیه نمیدونم چرا تواین سن باید انقد گرفتارباشیم باهم دیگ مث خواهربراد ...

عقیقه اش کردی ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
معلومه اول کی پاچه گرفت شغال بزن به چاک عنتر ریپ نزن نمیخونم

بگو کی اول کیو ریپ زد

نه بابا؟ پاچه بگیری در بری؟ مگه من سنگ زدم به تو که له له زنان دنبالم افتادی؟

چرا مگه دکترش نمینویسه برات؟؟ من هلال اهمر میگیرم دونه ای۴۰نئو کیت الان نیست منم این دفعه نئوکیت ای ...

چرا منتها گفتن کمپانی دیگه براایران نمیزنه ترک نساخت بهش 

2810