2777
2789

سلام فردا صبح میخام برم محضر برای طلاق باللخزه دلمو به دریا زدم

وقت دادگاه نگرفتم میخایم توافقی طلاق بگیریم میریم محضر و مهزیه رو میبخشم 

فقط اینکه پدرم ضامن وام ازدواجش شده و قبلا تهدید کرده که وام رو نمیده به حرف خانواده اش هم هیچ اعتباری نیست 

چیکار کنم اگر مهریه رو بخشیدم و وام رو پرداخت نکرد چی؟!

تازه بیست سالمه ولی خیلی میترسم

هر توهین بی احترامی و بی ائتنایی که بگین دیدم کتک خوردم غرورمو زیر پا گذاشتم به خانواده ام بی احترامی کرد هیچ خرجی بهم نمیده و همه جا پر کزده که من پول پرستم در صورتی که کمک مالی هم بهش کردم بشدت دروغگوعه و رفیق باز بود بیشتر افراد خانوادش جدا شدن و نصل دیگه اعتیاد دارن خودش فقط سیگار میکشه اما جدیدا شک کردک بهش ناگهان تغییر میکنه اخلاقش انگار مودی هست 

یک ماه دیگه عروسیمه جهازم مثل اینه دق جلوی چشممه و هرکی میپرسه پس کی عروسی میکنید دلم میخاد همونجا بشینم وزار بزنم 

بشدت دلم پره و خسته شدم بخاطرش عمل کردم  هرتغییری کردم هرکاری کردم که دوستک داشته باشه از خودم گذشتم اما به چشمش نمیاد 

حالا هم بزور جواب تلفنمو میده و حاضر نمیشه منو ببینه 

من هم گفتم فردا بریم وطلاق بگیریم 

هم انگار راحت شدم هم انگار دارم دییوونه میشم از غصه 

هیچ پناهی ندارم تک و تنها 

خانواده و خودش ادم هایی ان که درمورد افرادی گه ازشون طلاق میگیرن شایعه پراکنی میکنن و دوبه هم زن اند بخاطر این هم میترسم از اسیب هاشون 

نمیدونم چیکار کنم تمها امیدم خداست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ خانوادت پشتتن حتما جداشو

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

عزیزم چقد ناراحت شدم..

شما مشکلات روحیت اساسی تر از اینه ک اینجا بشه حلش کرد

ی مدت باید مشاوره بری حتما.

درمورد وام ازدواج هم نمیده دیگه..

متاسفانه هم مهریه رو میبخشی هم بابات باید وامی ک اون مرتیکه گرفته رو پس بده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

به این خاطر که قبلا بهم گفته بود بخاطر مهریه باهات موندم و تحملت میکنم وچون زنم شدی رابطه داشتیم 

نمیخام بیش ازین غرورم رو زیر پا بذارم 

درضمن به هیچکس نگفتم خودم تک و تنهت اینکارو میکنم

کارخوبی میکنی بنظرم بهتراز بچه داشتن و طلاق گرفتنه یا چندسال زندگی کردنه 

خداروشکرکن الان داری جدا میشی 

مهریه رو نبخش و اگر مجبوری ببخشی حتما تعهد محضری بگیر ازخودش و باباش ک پرداخت کنن قبل طلاق

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم اصلن این کار نکن گرا دستش نده برو مهرتو بزار اجرا چزا میخوای ببخشی

فک میکنین همچین مردی تا مهریه رو نبخشه طلاق میده؟

اینجور مردا میگن مهریه رو ببخش تا طلاقت بدم

اگ نه انقد عذابش میدن ک مجبور ب اینکار بشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

عزیزم چقد ناراحت شدم..شما مشکلات روحیت اساسی تر از اینه ک اینجا بشه حلش کردی مدت باید مشاوره بری حتم ...

دلم میخاد بمیرم زندگی برام هیچ معنایی نداره 

یهش که فکز میکنم این چند سال از من سواستفاده کزد هم جنسی هم روحی روانی 

اعتما  به نفسمو شادابسمو همه چیمو گرفته 

با این حال نکیتونم ازش جدا بشم

فک میکنین همچین مردی تا مهریه رو نبخشه طلاق میده؟اینجور مردا میگن مهریه رو ببخش تا طلاقت بدماگ نه ان ...

بر عکس ع ربزم قانون پدرشو درمیاره اونجوری هم نیست

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

دلم میخاد بمیرم زندگی برام هیچ معنایی نداره یهش که فکز میکنم این چند سال از من سواستفاده کزد هم جنسی ...

اول خوب بودین باهم ؟

چی شد ک اینجوری شدین ؟

بر عکس ع ربزم قانون پدرشو درمیاره اونجوری هم نیست

نه عزیزم قانون کاری نمیتونه بکنه

اینجور مردا تو دادگاه میگن من عاشق زنمم هیچ جوره هم طلاق نمیدم

حتی من مورد دیدم مرده گفته فلان قد پول بده تا بیام طلاقت بدم!

بهترین کار برا خلاص شدن از اینجور مردا همینه ک مهریه رو ببخشی و توافقی جدا شی

2810