2777
2789
اخه انتی هیستامین موقتی باید خورده بشه قطع کنی شاید برگرده الرژیش

زادیتن برای قطع شدن آلرژی نمیخوره ...فقط کنترل می کنه آسیب هاش روکمتر ...  وگرنه آلرژی تا آلرژی زدایی کامل نشه یا خوده گوارش کامل نشه اصلا در مان نداره ....فقط کنترل میشه ...پروبیوتیک هم مصرف می‌کنه برای  جلوگیری  از آسیب های روده...چون بالاخره روده هم درگیره و پرزهای روده  از بین میره ...البته آلرژی دختره من گوارشی..پوستی یا تنفسی نیست 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
زادیتن برای قطع شدن آلرژی نمیخوره ...فقط کنترل می کنه آسیب هاش روکمتر ... وگرنه آلرژی تا آلرژی زدای ...

دخترمنم گوارشی بعلاوه پوستیه.بیمارستان مفید تحت نظره.ولی بقول شما درمان نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.