2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن متاسفانه غذایی درمان نداره بابزرگ شدنشون شاید بهتربشن اینده نامعلومه این نگرانی روبیشترمیکنه برام

میگن تهران یه بیمارستان خست برای الرژی بچهاست. دکتر یه نوار داره بزاق بچه رو روش تست میکنه هر نوار مال یه ماده غذاییه دیگه کامل متوجه میشی چی نباید بخوره 

من بچم شیرمو قطع کردم شیر خشک نئوکیت دادم بهش و اصلا دیگه نیازی به دارو پیدا نکرد خود به خود خوب شد شیر خشکش فقط هلال اهمر با دستور پرشک میده کدوم شهری؟

خودم میگم بخورم بیخیال شم همسرم میگه ن اون بشدت شکرگزاره واینارو اصن مشکل نمیدونه کفرم درمیاد

به حرف همسرت گوش نده. برو یه روانپزشک خوب پیدا کن و یمدت کوتاه دارو بخور. واااقعا زنیکه که بچه داره اونم کوچیک از نوزادی فرزندش دارو لازمه. خصوصا ایرانیها. اینطوری خودت که ارومی یه فرزند اروم و با اعتماد بنفسو خوشحال بار میاری. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
2805
مکملای بهداشت رو نهخودت چند برند خوب خارجی بگیر بالاخره یکیش میسازهاینا دردسر همه ی مادراست. بچه همی ...

خوبه خودت داری میدونی سخته همه رو من تست کردم شیرشم ب سختی سازگارکردیم الانم دیگه نیست تواین ایران لعنتی 

سلام عزیزدلم بله😍🌹الان نزدیک یک ساله اقدامم 🥹

وای الهی شکر پایدار باشید 

و زودی نی نی بیاد بغلت 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خوبه خودت داری میدونی سخته همه رو من تست کردم شیرشم ب سختی سازگارکردیم الانم دیگه نیست تواین ایران ل ...

میدونم سخته....

ولی خوب در نهایت اون موجود ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست و جای شکر داره. نگو ازش خسته ام. 

دختر من تازه هیچ شیرخشکی هم نخورد. دو سال با مرغ و برنج و سیب زمینی زندگی کردم. الانم غذاهامون کلا رژیمیه به خاطرش. ولی من آمادگی این وضعیتو داشتم. بچه های خواهرمم اینجورین. بزرگ میشن درست میشه. صبور باش. بچه های خواهرم یکی تو دو سالگی یکی تو هفت سالگی درست شد.‌ این روزا میگذره بالاخره.

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...
میگن تهران یه بیمارستان خست برای الرژی بچهاست. دکتر یه نوار داره بزاق بچه رو روش تست میکنه هر نوار م ...

نئوانگلیسی میخوره یک ماهه نایاب شده و در ب در دنبال شیرم دونه ای۸۰۰هم خریدم تهرانم

2810