2777
2789
عنوان

یه لحظه لطفا بیاین خیلی دلم گرفته

278 بازدید | 30 پست

همه اطرافیام یکسره با شوهراشون بیرونن خرید میرن باهم رستوران دور دور و زندگی خوبی دارن

من همش خونه نه بیرون نه شوهرم کار درست حسابی نه توجه و محبت ..خودم همش تند تند مریض میشم افسرده ام😔عصبیم همش با شوهرم بحث داریم انگار مجرد باشم دوستام همه ایفون ۱۶ دارن کادو میگیرن اون وقت شوهرم پر از مشکلات و دردسری اصلا نمیدونم کدومو بگم با دوستام میرم بیرون اونا چقدر میخندن حوصله دارن کلیییی خرید میکنن هی زنگ میزنن امروز طلا خریدیم امروز گوشی جدید بیا بریم جلد بگیریم براش بیا بریم مانتو چند دست بگیرم واسه خودم . من فقط تماشا حسود نبودم اما نمیدونم چرا من زندگیم بهتر نمیشه اون وقت دوستام ک پشت سر شوهراشون هزار تا کار دارن میکنن هرروز بهتر و شاد و سالمتر و پر از پول دارن میشن دنیا خیلی ناعادلانه اس اون وقت منو شوهرم بحث روی اینکه چرا گوشیش جواب نمیده چرا نمیاد چرا نداره و…. به روش میارم باز بیشتر بحثمون میشه خیلی از زندگیم ناراضیم همیشه کسل و بی حالم از این فکرا

همین مقایسه رو از زندگیت حذف کنی آدم شادتری میشی و حداقل نصف مشکلاتت حل میشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین مقایسه رو از زندگیت حذف کنی آدم شادتری میشی و حداقل نصف مشکلاتت حل میشه

اخه کل اینستا کل دوستام و اطرافیانم میبینم ناخواسته هم باشه ادم یجوری میشه میبینه خودش چقدر داغونه

شاید به خاطر این می تونه باشه که با دوست ها بالاتر از سطح خودتون می گردید

خیر اصلا بالاتر نیستن اما خیلی شادتر هستن و ازدواج درستی کردن ک شوهراشون خیلی بهشون میرسه ازین بدم میاد اونا اصلا وفادار همسرشون نیستن اما خدا همه چی بهشون داده

اخه کل اینستا کل دوستام و اطرافیانم میبینم ناخواسته هم باشه ادم یجوری میشه میبینه خودش چقدر داغونه

بلاگرها و هرکسی که فخر میفروشه رو آنفالو کن

برای بقیه هم هی با خودت تکرار کن این ظاهر زندگیشونه نه باطنش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بلاگرها و هرکسی که فخر میفروشه رو آنفالو کنبرای بقیه هم هی با خودت تکرار کن این ظاهر زندگیشونه نه با ...

🤦‍♀️😢همینکارو میکنم اما متاسفانه من اصلا تو زندگیم لذت نمیبرم اونطور ک میخواستم و آرزوش رو داشتم…

عزیزم از من بهت نصیحت، الان شما میگی ۲۰ سالته بچه هم نداری برو حتما یه مهارتی یاد بگیر الان هم که آرایشگری صدتا لاین داره برو یکیشو یاد بگیر برو کار کن که دستت تو جیب خودت باشه، حتما یه مهارتی یاد بگیر که ۱۰_۱۵سال دیگه مث الان من نگی کاش یه کاری بلد بودم و دستم تو جیب خودم بود ، اونوقت دیگه بچه هم داری و سخته با بچه بخای دنبال مهارت و اینا باشی

خیر اصلا بالاتر نیستن اما خیلی شادتر هستن و ازدواج درستی کردن ک شوهراشون خیلی بهشون میرسه ازین بدم م ...

بله شاید درست می گید چون من هیچ وقت جای شما نیستم 

ولی بنظرم زاویه دیدتون رو تغیر بدید مثلم خودتون با اینستا یا دوستان مقایسه نکنید چون همه چیز های  خوبشون تو ظاهر چیز بد توی داخل اتفاق می یوفته 

عزیزم می‌دونم چقدر سخته 

منم یه مدت درگیر بودم 

خیلی سخت میگذشت بهم .... اینقدر هم اون هایی ک پول دار بودن جلوی من تعریف میکردن از خریدهاشون و غیره به قول خودت آدم حسودی نبودم ولی کمبود در همه زمینه ها داشتم ... من دو راه میتونستم انتخاب کنم یکی اینکه ارتباطم رو با اون ادما کم کنم یکی هم اینکه یه قدمی بردارم ک وضع مالی مون حداقل بهتر بشه... خدا رو شکر دو تا حرکت رو زدم 

ارتباطم رو با اون دوستان و اشناهای پولدارم  رو ک کم کردم بخدا قسم اینقدررررر اروم شدم... ولی بحث مالی مون خیلی طول کشید تا بهبود پیدا کرد.... اینا رو گفتم ک بدونی تنها نیستی و نبودی و راه حل داره. 

چیزی ک ناراحتت میکنه دنبالش نرو بجای اینکه وقتت با دوستات بگذرونی با همسرت بگذرون 

2810