2777
2789
عنوان

ممنون میشم جواب بدید ( مذهبی و غیر مذهبی نداره فقط معتقد باشه)

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 67 پست
هر دوش عزیزمچه کسانی که نمی خوننچه کسانی که بر این باور هستن چرا نماز، چرا به عربی و چرا های دیگهو ک ...

بله بله متوجه شدم واسه همون دوباره پرسیدم ببینم خوب متوجه شدم یانه 

تلنگر خوبی بود تشکر بابت وقتی که گذاشتید   

برداشت خود من همون ایه شریفه ۴ و ۵  از سوره ماعون هست 

که خداوند فرموده وای بر نمازگرانی که از نمازشون غافلند

یه وقتیه که ما از همه چیز به خداوند پناه میبریم یه وقتی که خود شخص خداوند از عذابی که در انتظار برخی گناهکاران هست از کلمه( وای) استفاده میکنه .این مورد از همون مورد هاست

تازه اینجا منظور کسانیه که نماز رو سبک میشمرن یعنی یا با حالت کسالت یا ریا میخونن 

دیگه میشه نتیجه گرفت کسانی که کلا نماز رو کنار میگذارن متاسفانه چه ظلمی در حق خودشون میکنن 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
بله بله متوجه شدم واسه همون دوباره پرسیدم ببینم خوب متوجه شدم یانه تلنگر خوبی بود تشکر بابت وقتی که ...

منم از شما ممنون، شما هم خیلی قشنگ توضیح دادید، به نظر شما چه چیزی بین این دو گروه اشتراک داره؟ 

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از شما ممنون، شما هم خیلی قشنگ توضیح دادید، به نظر شما چه چیزی بین این دو گروه اشتراک داره؟

فکر میکنم طبق همون گفته شما همون( من نفسانی) وجه اشتراک هست 

همون خود پرستی به جای خدا پرستی 

در واقع شیطان سالها خودش رو میپرستید و فکر میکرد عبد بدون قید و شرط خداونده لحظه امتحان لغزید و مطرود شد 

فرد بی نماز یا فردی که (نماز رو طبق سلیقه و نه طبق حکم خدا میخونه)خودش رو بی نیاز از عبادت خاصی می دونه که خدا واجب کرده و به عبارتی خودش رو محوریت قرار داده پس در واقع اون هم خودش رو میپرسته نه هیچ ذات یگانه دیگه ای رو

کسی هم که نماز رو از سر ریا میخونه باز هم همین حالت رو داره او هم خودش رو میپرسته و فقط حفظ ظاهر میکنه 

انسان دوره ما از بت پرستی عبور کرده چون دیگه پرستش بت عین جهالت در دنیا امروزی هست(اکثریت مردم جهان رو میگم)

اما متاسفانه خود پرستی جای بت پرستی رو گرفته 

و جهالت رنگ و بوی جدیدی به خودش گرفته 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
فکر میکنم طبق همون گفته شما همون( من نفسانی) وجه اشتراک هست همون خود پرستی به جای خدا پرستی در واقع ...

جالبه با توجه به ایات قرآن این من نفس از شیطان (ابلیس ) خطرناک تره

بله بازم ممنونم از شما، نظرتون قشنگ و زیبا بودان شاءالله نگاه خداوند به تک تک مراحل زندگی تون باشه🌹 ...

تشکر از شما   انشالله انشالله 

جالبه با توجه به ایات قرآن این من نفس از شیطان (ابلیس ) خطرناک تره

خود خود سقوط مطلقه و متاسفانه جوریه که هممون استعداد ابتلا بهش رو داریم 

انشالله که خداوند حافظ همگی باشه 

این مقایسه درستی نیست... و نتیجه گیری خوبی نیست..‌شیطان کلا رانده شده هست و توبه ش قبول نمیشه... و ...

عین هم که نیست برای تقریب به ذهن مثال میارن

میدونی منشا همش ولی یکیه همون منم منم که گفتی

من حال ندارم نماز عربی بخونم، من هرطور بخوام باخدا حرف میزنم نه که نماز بخونم، من دلم میخواد ناخنام کاشت کنم خوشگلتر شم وضو هم دلم میخواد جبیره بگیرم، من  من من من....

خود خود سقوط مطلقه و متاسفانه جوریه که هممون استعداد ابتلا بهش رو داریم انشالله که خداوند حافظ همگی ...

دقیقا 

ان شاءالله خداوند با ظهور و فرج بقیه اللّه، نور ایمان رو در تک تک قلوب زنده کنه

ما قبل از آمدن به این دنیا طبق آیات قرآن عهد بسته بودیم که از شیطان پیروی نکنیم

دقیقا ان شاءالله خداوند با ظهور و فرج بقیه اللّه، نور ایمان رو در تک تک قلوب زنده کنهما قبل از آمدن ...

انشالله انشالله 

🏴ولایت امام حسین علیه السلام همه‌جا را در بر گرفته است...

امام‌حسین علیه‌السّلام ارتباط با همه دارد، هر كسی كه می‌خواهد ارتباط داشته باشد امام‌حسین با او ارتباط دارد، به مسلمانی شخص امام‌حسین كار ندارد، به مسیحی‌اش كار ندارد، فطرت داری یا نداری؟ داری! بلند شو بیا اینجا، بلند شو بیا زیر این خیمه، عقل داری یا نداری؟ یا این تو گچ است، اگر گچ نیست بلند شو بیا زیر این خیمه، اگر فطرت داری بلند شو بیا، اگر آزادی داری بلند شو، اگر می‌خواهی آدم باشی، نماز نمی‌خوانی نخوان، روزه نمی‌خواهی بگیری، می‌خواهی آدم باشی یا نباشی، باید بیایی اینجا، باید اینجا سر بسپری، اینجا به سجده بیفتی، اینجا باید تسلیم شوی، به ظاهر كار ندارد، امام‌حسین به ظاهر كار ندارد، امام‌حسین علیه‌السّلام در قلوب افرادی است كه در آن قلوب روزنه‌ای به سوی خدا وجود دارد، هر كسی می‌خواهد باشد، هر كسی می‌خواهد باشد. همه اینها این حقایق را می‌بینند این‌قدر این قضایا زیاد است، این‌قدر این مسائل زیاد است، همه‌جا هست، ائمه، ولایت همه‌جا هست.

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

🏴حضرت آیت الله حاج سید محمد محسن حسینی طهرانی رضوان الله علیه

💿شرح حدیث عنوان بصری، م۲۲۰ 🕰 ۷۰

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
2810