2777
2789
عنوان

ممنون میشم جواب بدید ( مذهبی و غیر مذهبی نداره فقط معتقد باشه)

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 67 پست

کسانی که به نماز می ایستند اما در مقابل خدا سر به سجده نمیگذارن! ؟

غلط تایپی هست یا من بد متوجه شدم 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسانی که به نماز می ایستند اما در مقابل خدا سر به سجده نمیگذارن! ؟غلط تایپی هست یا من بد متوجه شدم

منظور اینکه دستور خدا رو اجرا نمیکنن مقابل دستور خدا می ایستند

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
کسانی که به نماز می ایستند اما در مقابل خدا سر به سجده نمیگذارن! ؟غلط تایپی هست یا من بد متوجه شدم

عزیزم من منظور فعل و انجام این کاره فعلا

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
منظور اینکه دستور خدا رو اجرا نمیکنن مقابل دستور خدا می ایستند

اها یعنی برای افرادی که نماز نمیخونن نوشته شده ( تشکر از شما)

استارتر درست متوجه شدیم ؟چون من یه چیزی دیگه برداشت کردم فکر کردم منظورتون کسانیه که نماز میخونن اما خلوص ندارن 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
اها یعنی برای افرادی که نماز نمیخونن نوشته شده ( تشکر از شما)استارتر درست متوجه شدیم ؟چون من یه چیزی ...

بله فکر کنم 🤔😁

از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح:  سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد:  کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد.                                     با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید     ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
خلاصه اش خدا به فرشته ها و ابلیس دستور داد به ادم سجده کنن ابلیس سرکشی کرد حالا عاقبت اون ادم هایی ک ...

هم عاقبت هم چه چه چیز باعث این کار شد

و یک تلنگر که شیطان نفس منم داره همچین کاری رو میکنه

هم عاقبت هم چه چه چیز باعث این کار شدو یک تلنگر که شیطان نفس منم داره همچین کاری رو میکنه

دقیقا همینه

متاسفانه تو این دوره حضور خدا و اون هدف اصلی برامون کمرنگ شده....سرگرم بازی دنیا شدیم😣

اها یعنی برای افرادی که نماز نمیخونن نوشته شده ( تشکر از شما)استارتر درست متوجه شدیم ؟چون من یه چیزی ...

هر دوش عزیزم

چه کسانی که نمی خونن

چه کسانی که بر این باور هستن چرا نماز، چرا به عربی و چرا های دیگه

و کسانی که با وجود معتقد بودن به خدا و قران و اهل بیت علیهم السلام بر خوندنش کاهلی و سستی میکنن

برای همین گفتم همه ولی معتقد!!! 

این مقایسه درستی نیست... و نتیجه گیری خوبی نیست..‌

شیطان کلا رانده شده هست و توبه ش قبول نمیشه...   

ولی انسان حتی اگه تمام عمرش هم نماز نخونه باز راهی براش هست... باز میتونه توبه کنه...

و اینکه سجده یه استعاره س ...  خود عمل سجده ک ملاک نیست...  

شیطان تکبر و حسادت داشت و نتونست قبول کنه که آدم ازش بهتره....       و یه جورایی در برابر خدا گردن کشی کرد و ایراد گرفت ازش و در برابرش منم منم در آورد....

ولی کسایی ک نماز نمیخونن  خیلی‌هاشون از سر تنبلی و... عادت شاید نخونن...   ولی در برابر خدا که ادعاشون نمیشه ک مثَل  شیطان صدق کنه...

برای تشویق به نماز راه بهتری هست...

این مقایسه درستی نیست... و نتیجه گیری خوبی نیست..‌شیطان کلا رانده شده هست و توبه ش قبول نمیشه... و ...

عزیزم هدف منم تیکه دوم شماست عزیزم

من که نگفتم این دو گروه کاملا شبیه هم هستن

دارم مگم یه رابطه ای داره

دوست دارم ببینم که از نظر دوستان وجه اشتراک چیه

دقیقا همینه متاسفانه تو این دوره حضور خدا و اون هدف اصلی برامون کمرنگ شده....سرگرم بازی دنیا شدیم😣

بله متاسفانه، شیطان پرده غفلت روی ما انداخته

2810