2777
2789
همین که تو این رو بهم بگی یعنی شعورم عالیه خوشحالم واقعاً

داناها پر از شک و تردیدن

ولی نادانها به خودشون اطمینان دارند

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی بود میگفت تو پراید میشینم همیشه خدا رو یاد دارم😐😂

تو شاسی یا هر چی میشینم  کسیو یاد ندارم

ما خودمون پراید داریم خداروشکر راضی هستیم

چهار تا چرخ داره ما رو میبره میاره دستشم درد نکنه🥹

همین پراید ک کسی شاید قبولش نداشته باشه کلی قیمتش شد🌸🤍بازم شکر ک همینو داریم

روزگارت وصلامید باشد وبس...🦋✨

روحیه ی سپاسگزاری که داشته باشیبا کمترین داشته ها شادی و از زندگی لذت میبریولی وقتی پر توقع و ناسپاس ...

ادمیزاد زاده شده تا خوب زندگی کنه من خیلی ارزشم بالاتر از اینکه تو پراید شکر کنم

وقتی خودتو دست بالا بگیری و ارزش قائل باشی زندگی خوب داری وگرنه انقد ادما برای پول حرص نمیزدن الان همه بدبختیا  مال دراوردن یک قرون پول بیشتره

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

گوشت دیگه اختراع نمیشد برگ های درختای دم غار کار را راه مینداخت و سیر میشدیم با همون برگهای تازه

پروفایلتون عالی💙😍ملکههه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

ادمیزاد زاده شده تا خوب زندگی کنه من خیلی ارزشم بالاتر از اینکه تو پراید شکر کنموقتی خودتو دست بالا ...

یا خدا 🤦🤦🤦

یعنی یکی تون نتونسید اصل مطلب و متوجه بشید

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

تو لامبور نمیمیری ولی تو پراید حسابی میمیری🤣

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚
جالبه برام پول اینقدر مقدس شده که یه ذره حرف ضد پول بزنی همه به غیرتشون برمیخوره! تا صدتا بارت نکنند ...

شما متوجه منظور من شدید؟

شما متوجه منظور من شدید؟

آره عزیزم، آره.

واقعا بهت تبریک میگم اینقدر صبر و اعصاب داری که تا آخر با آرامش و ادب جواب دادی. ❤️🌹

واقعا جای تاسفه که جامعه طوری شده، اصلا بعضی حرفها فهمیده نمیشه دیگه.

جماعت یه وقت از اون طرف افتاده بود و همه پولدارهارو مال مردم خور میدونستن، حالا هم از اینور افتاده. ارزش فقط پوله پول پول.

یا خدا 🤦🤦🤦یعنی یکی تون نتونسید اصل مطلب و متوجه بشید

چرا دقیقا اصل مطلب اینکه به کم راضی بشین ولی خب ذهن بلند پرواز بعضیا قانع نمیشه

ادما تفاوت دارن

آره عزیزم، آره.واقعا بهت تبریک میگم اینقدر صبر و اعصاب داری که تا آخر با آرامش و ادب جواب دادی. ❤️🌹 ...

ممنون عزیزم 😘😘😘

بله واقعا همینطور شده

ایمان یه عده شده پول😔😔