2777
2789
عنوان

سیاست با مادرشوهر

119 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

حدود یک ماه پیش تاپیک زدم که مادرشوهرم منو خیلی ناراحت کرده و توضیح دادم بعد خبر به گوش پدرشوهرم رسید که واقعا تعجب کرد و گفت غلط کرده که این رفتارهارو میکنه 

شوهرم یک ماه نرفته خونه پدرش و مادرش دیشب اونا اومدن 

مادرشوهرم دیدم تو قیافه هست بعد شوهرم کنار من نشست بعد یهو مادرشوهرم به شوهرم گفت بیا پیش من بشین ولی شوهرم نرفت 

به شوهرم گفت دلمون فقط واسه تو تنگ شده اومدیم ببینیمت 

منم اصلا بهش توجه نکردم حتی تعارف چایی و میوه هم نکردم ولی حسابی پدرشوهرم و تحویل گرفتم نیم ساعت نشستن گفت پاشو بریم من نمیتونم بیشتر بشینم 

ولی شوهرم از مادرش خیلی ناراحته میگه نمیرم خونش تا باتو خوب نشه منم بهش گفتم ۴ سال به مادرت احترام گذاشتم متوجه نشده از این به بعد میشم مث خودش 

تو برو به من کاری نداشته باش ولی میگه نه نمیرم 

راهنمایی کنید ممنون میشم چیکار کنم بره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا مدتی سر سنگین باش و نرو خونشون ،همسرت همینکه میدونه شما ناراضی نیستی بره اونجا اگر دلتنگ بشه می ...

من که دیگه نمیرم خیلی روش زیاده تو خونه خودم این رفتارهارو میکنه ولی دیشب دلم خنک شد بعد از ۴ سال تحویلش نگرفتم

کار نداشته باش.  بگو من که نمیرم خونه ی مامانت،تو دیگه خودت میدونی

عزیزم تو ۴ سال احترام گذاشتی خسته شدی و دلگیری....من ۲۰ ساله احترام گذاشتم و احترام ندیدم....بالاخره فهمیدم باید رابطمو باهاشون قطع کنم..و۲ ساله باهاشون قهر شدم.....

خدا جای حق نشسته گلم من مادر ندارم دلم شکسته است ولی حالیش نیست اصلا

خدا نازنین مادرتونو بیامرزه.....فقط خداتو شکر کن که شوهرت مثل کوه پشتت وایستاده....وطرف تورو میگیره....شوهر منکه خانوادش هر کاری میکنن باز طرف اونارو میگیره......

عوضی مادرشوهرت جای مادرو برات پر کنه، بعد دلتو میشکنه از سنو سالش خجالت نمیکشه