2777
2789
چرا دقیقا اصل مطلب اینکه به کم راضی بشین ولی خب ذهن بلند پرواز بعضیا قانع نمیشهادما تفاوت دارن

نه عزیزم

حرف من اینه بعضی ها یاد گرفتن چطور از زندگی لذت ببرن

آرامششون به داشتن بهترین چیزا متکی نمیکنن سخت نمیگیرن

ربطی به فقیر و غنی نداره

طرف پول صدتا ماشین داره

ولی پراید سوار میشه یکی هم تمام دغدغه اش شده

مد روز بودن 

میشناسم با کمترین چیزا میگن خدایا شکرت

چطور به این درجه رسیدن 

ذهنشون هم فقیر نیست تلاش میکنن

ولی حرص نمیزنن 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

چرا دقیقا اصل مطلب اینکه به کم راضی بشین ولی خب ذهن بلند پرواز بعضیا قانع نمیشهادما تفاوت دارن

نه اصلا مسئله به کم راضی شدن نیست. مسئله اینه که چیزهایی هست که واقعا هیچ تفاوت حقیقی در زندگی ایجاد نمیکنه، ولی تماااام زندگی اکثر آدمها شده اون چیزها!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزمحرف من اینه بعضی ها یاد گرفتن چطور از زندگی لذت ببرنآرامششون به داشتن بهترین چیزا متکی نمیکن ...

این ذره ای از منظورم بود

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

نه اصلا مسئله به کم راضی شدن نیست. مسئله اینه که چیزهایی هست که واقعا هیچ تفاوت حقیقی در زندگی ایجاد ...

بله مثلا یکیش هدف والا داشتن تو زندگی

و توشه ای برای آخرت چیزای مهمتری هست

نه اصلا مسئله به کم راضی شدن نیست. مسئله اینه که چیزهایی هست که واقعا هیچ تفاوت حقیقی در زندگی ایجاد ...

مخالف این موضوام که تفاوت حقیقی ندارن 

چطور ممکنه زندگی لوکس با زندگی پر از بدهی و سخت فرق نداشته باشه 

البته اگه بحث سبک زندگیه اون فرق داره یسری ها ساده زیستیو ترجیح میدن

یه سری هم مثل من تجملات 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

مخالف این موضوام که تفاوت حقیقی ندارن چطور ممکنه زندگی لوکس با زندگی پر از بدهی و سخت فرق نداشته باش ...

کی گفت بدهی و سختی؟

شکی نیست که زندگی با بدهی و سختی با زندگی مرفه فرق داره.

ولی از یه حدی به بعد که نیازهای واقعی آدم تامین شده هست، دیگه فقط ظاهرش فرق داره.