2777
2789
عنوان

نکات استفاده از ماشین ظرفشویی

55 بازدید | 14 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه🌸

مدتیه ماشین ظرفشویی گرفتیم

مدل پاکشوما(کسی این مارک داشته؟)

اما هنوز استفاده نکردم

از شرکت اومدن نصب کردن و قرص داشتن که خریدیم

اما بنظرم برای مصرف روزانه به صرفه نیست

به نصاب گفتم ژل،گفت خیلی به ظرف و دستگاه آسیب میزنه☹️درست گفته؟یا چون نداشت اینجوری گفت؟

شما چیکار میکنید؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمایندگی هم فینیش داد و گفت اصلهشما از کجا میگیرید؟

خوبه اره واسه اونا اصله ولی تز اون به بعد اصلش سخت پیدا میشه پیج اینستاسن بزار اصلان میفرستم 

نمک و جلادهنده و ایناشم اصله همش

در هر حالت نمک هم باید باشه؟

نمک باید باشه حتما وگرنه ظرفها خوب شسته نمیشن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خوبه اره واسه اونا اصله ولی تز اون به بعد اصلش سخت پیدا میشه پیج اینستاسن بزار اصلان میفرستم نمک و ج ...

چه خوب

خیلی ممنونم🌸

وقتی از قرص استفاده میشه باید نمک و جلا دهنده هم بریزیم؟

چه خوبخیلی ممنونم🌸وقتی از قرص استفاده میشه باید نمک و جلا دهنده هم بریزیم؟

نمک تا ۴ ماه نیاز نداره اگه نمک نداشت چراغش روشن میشه 

اگه قرصت اصل باشه تنها قرص و نمک کافیه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
خیلی ممنونم بابت وقتی که گذاشتید🌸

قربانت منم پاکشوما دارم سوالی داشتی باز بپرس🥰🥰

چشم ممنونم از لطفتون😍چه خوب😍از شستشو و کاراییش راضی هستید؟

شکر خدا خوبه راضی ام