2777
2789
آدم باید دلش شاد باشه به ذهن فقیر ، پولدار ربطی نداره

ذهن فقیره که توقعاش پایینه و با چیزای کم ارزش شاد میشه

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

خب بستگی داره هدف فقط سیر شدن شکم باسه ی نه اگه اره برگ درختم ادمو سیر میکنهانسان هوشمند به چیزای دی ...

گوشت دیگه اختراع نمیشد 

برگ های درختای دم غار کار را راه مینداخت و سیر میشدیم با همون برگهای تازه

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ذهن فقیره که توقعاش پایینه و با چیزای کم ارزش شاد میشه

روحیه ی سپاسگزاری که داشته باشی

با کمترین داشته ها شادی و از زندگی لذت میبری

ولی وقتی پر توقع و ناسپاس باشی

تمام دنیارو هم بهت بدند راضی نیستی 

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

منطقی بود😶

بله خواهر 

هدف سیر شدن هست 

😁

⏩️⏭️⏯️⏹️⏸️⏮️⏪️                                                         مائیم و تو را نفس کشیدن   :)                             
روحیه ی سپاسگزاری که داشته باشیبا کمترین داشته ها شادی و از زندگی لذت میبریولی وقتی پر توقع و ناسپاس ...

ربطی نداره به روحیه ی سپاسگزاری 

چرا تلاش میکنین پولو بد جلو بدین و ادمای پولدارو ناسپاس؟ اتفاقل هرچی میبینین هر امکاناتی  به لطف پوله 

پول باشه بیمارستان هست مدرسه هست مسجد هست 

نذری هست کمک هست 

ادم فقیر کدمو میتونه انجام بده؟

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
روحیه ی سپاسگزاری که داشته باشیبا کمترین داشته ها شادی و از زندگی لذت میبریولی وقتی پر توقع و ناسپاس ...

پر توقع و ناسپاس؟

همون خر سواری که دوستان گفتن و غار نشینی درسته پس 

ربطی نداره به روحیه ی سپاسگزاری چرا تلاش میکنین پولو بد جلو بدین و ادمای پولدارو ناسپاس؟ اتفاقل هرچی ...

خودت چرا سعی میکنی فقرا و بکوبی؟

این حرف من حقیقت میخوای قبول کن میخوای نکن

کسی هم نگفته پولدارا ناسپاسن همه چیز و بد برداشت کردی

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

پر توقع و ناسپاس؟همون خر سواری که دوستان گفتن و غار نشینی درسته پس

بعضی ها توقع زیادی دارن 

اصلا میشه گفت معلوم نیست چی میخوان

خودت چرا سعی میکنی فقرا و بکوبی؟این حرف من حقیقت میخوای قبول کن میخوای نکنکسی هم نگفته پولدارا ناسپا ...

فقیرارو‌ نکوبیدم 

اما واقعیت اینه کسی بدون پول نمیتونه زندگی کنه که هیچ 

نمیتونه ارامش داشته باشه

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
خودت چرا سعی میکنی فقرا و بکوبی؟این حرف من حقیقت میخوای قبول کن میخوای نکنکسی هم نگفته پولدارا ناسپا ...

نخیر شماها توقع دارین وقتی آقایون بی مسئولیت سوار ما مردم شدن و عین خر ازمون سواری میگیرن و تو زندگی زیر فشار داریم پاره میشیم هیچی نگیم و ازشون ممنون هم باشیم ، نه خانوم دیگه دوران این خریت ها تموم شده 

فقیرارو‌ نکوبیدم اما واقعیت اینه کسی بدون پول نمیتونه زندگی کنه که هیچ نمیتونه ارامش داشته باشه

اصلا حرف من این نیست🤦🤦