2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182085 بازدید | 1358 پست
🥲خدادهرچی میخواید بهتون بده که اینقد دعا میکنید اونم‌نشناخته

کمترین کاری که آدما برای هم میتونن بکنن به نظرم دعا برای همدیگه و خواستن آرامشه.خودم دوتا بچه کوچیک دارم و میدونم مادر چقدر جونش به جون بچه ش بسته ست. 

میدونم شرایط بسیار سختی دارید اما از رحمت خدا ناامید نباشید انرژی خوبتون رو جمع کنین به فرزندتون هم منتقل کنین. قطعا خدا حواسش شش دانگ به شما و جگرگوشه تون هست.بهترین هارو برای زندگیتون میخوام و اول از همه سلامتی. 

برا شفا دختر و پسرم منم لطفا دعا کن

میگن با زبانی که مال خودت نیست دعا کنی حاجتت زودتر روا میشه. از خدا میخوام دعام رو قابل بدونه و سلامتی هردو جگرگوشه تون بزرگترین آرامش قلبیتون باشه.به خانم فاطمه زهرا متوسل شید نذر خوب کنید انشالله حاجت روا شید.

برای من حقیر هم دعا کنین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تو چله ام اینو گفتم یکی از اعضای چلم رفته کربلا ب نیت شفا پسرتون نماز خونده و نذر کرده بعد ...

میشه به دوستتون بگید برای پسر من هم تو کربلا دعا کنه ، پسرم ۱۱ ماهشه یکی از انگشتاش قطع شده ، دارم دق می‌کنم از غصه ، شب و روزم گریه شده ، اگ دوستتون کربلاست بهش بگید برای شفای دست پسرم دعا کنه ، ممنونتون میشم 

یکسال و نیم، بدخیم یا خوشخیم بود اون. ؟

استارتر سرطان خون انواع مختلفی داره 

سرطانش از چه نوعی هست؟ 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
ببخشید سوال میپرسم علائم آلرژی به پروتئین گاوی چیه؟

خواهش میکنم عزیزم

مربوط به نوزادانه

شما اگه حساسیت پوستی یا آلرژی دارید احتمالا کبدتون مشکل داره باید برید طب سنتی

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

عزیزم بچه های سرطانی خوب میشن  تو اشنا دیدم که میگم جوابش کردن  دکترا دوراز جون بچت همسن بچتم بود  سرطان زد به چشمم  دیگه چشمشو تخیله کردن و چشم مصنوعی گذاشتن الانم اون بچه خدهروهزار مرتبه شکر سرحال تو کوچه بازی میکنه یا یکی دیگه بود تو اشناها اونم سرطان خون داشت فقط خرج داروهاش خیلی گردن بود  وگرن بچه الان سرحال و سالمه خداروشکر  

الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

برای منم دعا کن هم مریضم هم گرفتاریها و مشکلات دیگه از جمله گرفتاری مالی،ان شاءالله جدت خانم  فاطمه زهراهمه رو حاجت روا کنه

🙏🙏🙏

🌺🌺🌺

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸