2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قربونت برم خدا داره امتحان سختی ازتون میگذره قوی باشین و این امتحانو سر بلند بیرون بیاین سخته خیلی کشیدم میدونم فقد بسپارخدا امیدوارم هرچی زودتر خبر سلامتیشو تو تایپک بهمون بدیییی 🥲❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ایشالا خدا سلامتی بده عزیزم من دختر خالم سرطانش کلا متاساز شد کبد لگن ریه قلب درگیر شداما با شیمی در ...

جدی میگید با چند جلسه شیمی درمانی متاستازش خوب شد منم مادرشوهرم متاستازه کبد ریه پرده صفاق

عزیزم من تو چله ام اینو گفتم یکی از اعضای چلم رفته کربلا ب نیت شفا پسرتون نماز خونده و نذر کرده بعد شفای پسرتون هر وقت اگ قسمت شد رفتید امام زاده سید محمد رفتید ۵۰ هزار تومن بدید  وظیفه دینی بود بهتون اطلاع بدم انشالله به حق امام شفا بگیرن پسرتون