2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182085 بازدید | 1358 پست

این بیماری تو سن کم کاملن درمان میشه

من یه پسر کوچک حدودا ۳،۴ساله رو دیدم که خوب خوب شد و یه دختر حدوداً ۱۶ساله الان حدود ۴۰سالشه و کاملن سالم مهم اینه زود متوجه شدن و درمان کردن

دعا میکنم به حق دل شکسته حضرت زینب گل پسرت سلامتیشو بدت بیاره و دردها از تنش برن بیرون❤❤

مرنج و مرنجان♡

انشالله که زود زود پسرتون خوب میشه 

سن کم بهتر روی درمان جواب میدن 

منم پدرم الان هفت ساله درگیر با سرطانه

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله بحق علی اصغر امام حسین 

بحق بیمار کربلا امام سجاد 

بحق دل شکسته ی حضرت زینب خدا گل پسرتوشفا بده و دلتو خوش کنه🤲🤲🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

براش حمد شفا خوندم 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

عزیزم اینو خیلی قطعی بهت میگم خودت پدرش و مادرت و هر کسی که نزدیکته و این کار رو تقبل می‌کنه  چهل روز زیارت عاشورا با صد سلام و صد لعن بخونید بی نهایت معجزه شده با این کار .... خدا شفای عاجل عنایت کنه به گل پسرت

انشالله ب لطف خدا هرچی زودترحالش خوب بشه .بچه برادرشوهر مریض شد زیر ۷ سال بود دکترگفته زود متوجه شدین خوب میشه چندمدت دنبال درمان گرفتن شیراز میرفتن دکتر پسرشون خوب خوب شد خداروشکر الان مردی شده براخودش انشاالله بچه شما هم خوب بشه ب زودی

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون

الهی فداش  بشم یکسالشه😍

دامادیشو ببینی اسی🥹🦋✨

این روزها هم میگذره با لبخند ازش یاد میکنی میگی ازپس ازمون الهی براومدم🌸

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
اینایی که گفتی رو برام لینک بفرست برم تو کانالس

حالش چطوره؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻