2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
نجف هستم اسم پسرتون رو بگیدایشالاازامام علی حاجتتون رو طلب کنم فردامیریم بی بی شریفه دخترامام حسن می ...

عزیزم خوش به سعادتت انشاالله حاجت رواشی زیارتت قبول انشاالله بچه اسی هم شفاپیدامیکنه بحق دخترامام حسن امین🙏🙏🙏🙏 عزیزم منم دعاکن بادوبچه کوچیک درگیردادگاهم یه هرزه داره زندگیمومیپاشه دعاکن شوهرم اشتی کنه طلاقم نده بچه هام اواره نشن زنای هرزه اززندگیم برم خیلی محتتج دعام خداخیرت بده ❤️❤️❤️

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
سلام عزیزم یک سوالی همیشه توی ذهنم دارم اینکه بچه هایی که به پروتئین گاوی حساسیت دارن میتونن لبنیات ...

ببخشید من جواب‌میدم‌چون پسرم درگیرش هست و شدید بود

نه جانم‌نمیشه فقط بعضی از دکترها شیر بز رو مجاز میدونن ولی بیشتریا کلا هر چی که لبنیات هست و توش لبنیات و شیر خشک استفاده شده رو غیرمجاز میدونن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگن مثل آدمی که تک و تنها تودریا داره دست و پا میزنه که نمیره که غرق نشه که مضطره اون لحظه دعای غریق رو بخونه یا الله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک رو بخونه ادم گاهی تو زندگی هم درمونده میشه انگار داره غرق میشه پس اون لحظه این ذکر رو بگه.برای سلامتی نورچشمت ۱۰۰ بار این ذکر رو میگم و امام حسین رو قسم میدم به حصرت رقیه که کمک کنه سلامتیش رو خبر بدی

دایی زنعموم اونم سرطان خون داشت،پیوند زدن براش،تا ۶ماه تو خونه قرنطینه بود،هیچکس نمیرفت پیشش،الانم خداروشکر خیلییی بهترشده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک باشه همه کسم

سلام عزیزم یک سوالی همیشه توی ذهنم دارم اینکه بچه هایی که به پروتئین گاوی حساسیت دارن میتونن لبنیات ...

سلام گلم

توی بحث آلرژی نمیشه دقیق گفت چه ماده ای میسازه چه ماده ای نه

تمام مواردی که دکترا گفتن امنه باعث واکنش دادن بدن دختر من میشه!!!

و شیر بزی که دکتر اصلا فکرشم نمیکرد با این اوضاع بهش بسازه خیلی خوب داره بهش وزن میده!!!

بنظرمن شیر بز بهتر از شیر گوسفنده

بزها خیلی بیشتر شیر میدن پس در دسترس تره

شیرش خیییلی سبکتر از شیر گوسفنده و هضمش راحتتره

فقط حیف که شدیدا یبوست زاست...

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
عزیزم خوش به سعادتت انشاالله حاجت رواشی زیارتت قبول انشاالله بچه اسی هم شفاپیدامیکنه بحق دخترامام حس ...

سلام جانم چشم حتمابخداخیلی ناراحت شدم الهی نسل این زنای هرزه نابودبشه بحق علی امروز بی بی شریفه میرم حتمامخصوص برات نماز حاجت میخونم دورت بگردم الهی زندگیت صحیح بشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

عزیرم منم التماس دعا دارم ازتونمن خیلی خیلی به حضرت علی اعتقاد دارم

چشم حتما روی چشام برسم کربلاهرکس اینجا التماس دعاگفته بجاشون نمازمیخونم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

[QUOTE=359213325]واکسن های نوزادی واکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شده سازمان بهدا ...

من خودمم این دکترای طب نوینو قبول ندارم اکثرا گیاهی و سنتی میرم

از دکتر سنتیم پرسیدم گفت زدنه این واکسنا بده بخاطر موادی که دارن ولی نزدنشون بدتره

الله و اعلم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷