2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
قبول کردم بفرست برامدکتری که گفته سرطان خونه چه تخصصی داره؟من خودم بعد چکاپ دخترم گفتن عفونت وارد خو ...

سلام عزیزم یک سوالی همیشه توی ذهنم دارم اینکه بچه هایی که به پروتئین گاوی حساسیت دارن میتونن لبنیات گوسفندی استفاده کنن؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واکسن های نوزادیواکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شدهسازمان بهداشت جهانی هم زیر نظر ...

میشه لطفا عقاید و طرز فکر اشتباهتون رو توی سایت عمومی تو حلق بقیه نکنید و اجازه بدید برای خودتون بمونه!!! 

من استارتر نیستم عزیزم. ممنون خدا خیرت بده ان شاءالله تمام بچه های دنیا تو سلامتي و شادی باشن

میدونم ریپلای بهپیتم شمازدم استارتر بدونه منم همینو میخونم

ان شاالله واقعا. 

خیلی منتظرم بیاد بگه پسرش خوب شده.  بخدا انگار بچه خواهرم مشکل پیدا کرده باشه هربار بهش فکر میکنم قلبم میگیره. 

خداروشکر بابت شماها وقتی میام نی نی سایت پیامهای شمارو میخونم تو دلم میگم بلاخره تاثیر میذاره

💠نصيحتى از آیت‌الله شاه‌آبادی (رحمت الله علیه)

🍁 ایشان فرمود: من دو نکته را به شما می‌گویم، هم خودت مراعات کن و به دوستان و بستگان خود نیز سفارش کنید:

💧 اول اینکه: هر روز یک مرتبه دعای توسل را بخوان، چون مردم ارزش و عظمت این کار را نمی‌دانند، درحالی‌که می‌توانند همه حوائج خود را با همین دعای توسل برآورده کنند.
💧 فرمود: یک حاجت را در نظر بگیرند و برای برآورده شدن آن، روزی یک بار دعاى توسل را بخوانند بعد از چند روز می‌بینند که دعایشان مستجاب شده و به حاجت خود رسیده‌اند، این دفعه حاجت بعدی را در نظر گرفته و این بار برای این حاجت دعای توسل را بخوانند و به همین ترتیب به تدریج همه‌ی حوایج خود را برآورده می‌کنند.

💧 دوم اینکه: روزی ۷۰ مرتبه سوره حمد را بخوانند که اگر چنین کنند، تمامی بیماری‌های خود را می‌توانند برطرف کنند، چراکه رسول خدا (ص) فرمود: «اگر کسی از دنیا رفت و شما ۷ یا ۷۰ مرتبه سوره حمد را خواندی و او زنده شد، اصلاً تعجب نکن.»

✨ ایشان فرمود: من از روزی که این ویژگی را از این سوره دیده‌ام، اصلاً به پزشک مراجعه نکردم و به محض اینکه مریض می‌شدم ۷۰ مرتبه سوره حمد آن روزم را به نیت شفای آن بیماری می‌خواندم و شفا می‌گرفتم.

🍁 بنابراین من به شما توصیه می‌کنم که:

💫 «روزی یک مرتبه دعای توسل و ۷۰ مرتبه سوره حمد را فراموش نکن و در طول عمرت به این دو پایبند باش و پیش همه دوستان و آشنایان خود نیز این دو مسئله را مطرح کن و سفارش کن هر روز انجام دهند

واکسن های نوزادیواکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شدهسازمان بهداشت جهانی هم زیر نظر ...

عزیزم من چهل سالمه از قبل ازمن همه بچه ها واکسن زدن،  بعد ازمنم تا الان واکسن زدن

اگر نظریه ی شما صحیح بود باید الان نود درصدمردم دنیا انواع سرطانهاو بیماریهای لاعلاج رو داشتند 

از نظر علمی و با یک استنتاج تقریبی ساده نظریه شما رد میشه. 

منظورم علم ریاضیه.  باز نگین علم فلانه و اله و بله. 

از نظر علم ریاضی با استنتاج تقریبی نظریه ی شما رد میشه. 

لطفا به این مامان نگران عذاب وجدان ندین.  الان وقت دعا کردنه نه دادن نظریه های شاذ 

ممنونم که شرایط مادر بچه رو درک میکنین و فقط برای سلامتی پسرش دعا میکنین

[QUOTE=359213325]واکسن های نوزادی واکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شده سازمان بهداشت جهانی هم زیر 

اسرائیلی هستی یا فرهنگ نداری؟؟

واکسن نزنن که چی بشه مغزتون خشک شده دارید همه رو از ایران و ایرانی بودن بیزار میکنید.

پزشک‌های طب سنتی میگن درمان ما در کنار طب نوین... شماها چی میگین واسه خودتون؟ما هم از اینجور فامیلا داریم دخترش مریض شد میگفت دارو شیمیایی نمیدم بهش.هی دمنوش داد بچه گوشش عفونت کرد بستری شد بیمارستان آخرش

عزیزم من تو چله ام اینو گفتم یکی از اعضای چلم رفته کربلا ب نیت شفا پسرتون نماز خونده و نذر کرده بعد ...

عزیزمم فدات بشم انشالله هرررچی از خدا میخواید به شما و اعضاعتون بده، امام زاده سید محمد کجاست فدات شم