2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست
واکسن های نوزادیواکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شدهسازمان بهداشت جهانی هم زیر نظر ...

حرفتون صحیح

ولی مادر خود من تعریف میکنه از گذشته

میگه اکثر بچه ها بخاطر سرخچه و سرخک و آبله و اوریون و هزار درد دیگه میمردن

واکسنا بدن ماهم قبول داریم

ولی نزدنشون بدتره

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم هفته ایی یکبار نوره سنتی بریز تو کاسه آب داغ خمیر درست کن بگیر جلو بینی تا بو بکشه اون ۴۰ روز ...

برای درمان سرطان ، واجبی بو کنن؟

نمیخواید تموم کنید این مسخره بازیا رو؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
واییییی عزیزم دلمو با این حرفا خالی کردی.منم پسرم ۳سالی میشه خون دماغ میشه گاهی اوقات تو خواب.دکتر ب ...

نگران نباش بچه های منم همینجورن،

هروز پماد ویتامین آ چشمی یا پماد هیدروکورتیزون چشمی یا اسپری بینی بزن

هرسه تاشو یه روز نزن

هروزی از یه کدوم بزن

کم میشه خون دماغشون

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
سلام گلمتوی بحث آلرژی نمیشه دقیق گفت چه ماده ای میسازه چه ماده ای نهتمام مواردی که دکترا گفتن امنه ب ...

اها ممنونم از پاسخگوییت دوست عزیز💚

جالبه مادربزرگ من ۵۰ سال پیش شیر نداشته به مامانم بده همیشه میگه مامانتو با شیر بز بزرگ کردم خیلی عالی بوده.  حتی الانم بدن مامانم خیلی سالمه هیچوقت بیماری زمینه ای نداشته

ممنونم چشم عزیزم یه التماس دعابنوسس هرجابرم نائب زیارتونم و نمازمیخونم براتون امروز سامرا کاظمین میر ...

شما خیلی مهربونی. از ته دلم از خدا میخوام به همه ارزوهات برسی. 

واقعا از ته دلم التماس دعا دارم ازت. توروخدا دعاکن به هر ۳ آرزوی قلبیم برسم. راستی خواهرمم التماس دعا داره پنجشنبه ازمون داره. اسمش ساراس. منم کامنت قبلی نوشتم برات چی میخوام ممنون عزیزم.

حلالم کن استارتر مجبور شدم اینجا کامنت بذارم.❤❤❤ الهی به حق خانم زینب پسرت شفا پیداکنه.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
اها ممنونم از پاسخگوییت دوست عزیز💚جالبه مادربزرگ من ۵۰ سال پیش شیر نداشته به مامانم بده همیشه میگه ...

دقیقا

من حسرت میخورم چرا اون دوتا بچمم شیر بز ندادم

هم بدن خودم داغون شد

هم بچه ها ضعیفن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

عزیزم نگران نباش.

یکی از اشناهای ما هم پسرش ۳ سالگی دچار این بیماری شد.

خداروشکر الان ۵سالشه کاملا حالش خوبه.🙂

و بعدخوب شدنش خدا یه خواهر کوچولو هم بهش داد.

خداروشکر در بچه ها درمان خیلی خوب جواب میده 

میشه واسه داداشام دعا کنی؟🥺😔💜