2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست

🥺🥺

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا کدوم واکسن ها گلم میشه بگین

واکسن های نوزادی

واکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شده

سازمان بهداشت جهانی هم زیر نظر ارتش امریکاست

حالا فکر کن اینا برا ما نسخه سلامتی میپیچن

واکسن‌ها سلاح بیولوژیک هستن برا کاهش جمعیت 

اینو خود بیل گیتس هم میگه ک با واکسن جمعیت جهان رو کم میکنیم

یه ویدئو هم هست از نتانیاهو که میگه مسلمون ها رو با فشنگ بعد موشک بعد با سرنگ (واکسن) میکشیم

عزیزم خدا به پریشان حالی دخترای امام حسین تو عصر عاشورا قسم میدم شفاش بده اجی ناراحت نباش به خدا درمان قطعی داره الان همسایه ما دوراز جون پسر تو بدخیم هم داشت شیمی درمان کرد جواب گرفت به خدا دیگه دارو هم نمیخوره

واکسن های نوزادیواکسن‌ها از طریق سازمان بهداشت جهانی به ماها دیکته شدهسازمان بهداشت جهانی هم زیر نظر ...

واقعا آدم چی بگه به امثال شما یه جوری هم رفتید بالا منبر آدم خنده اش میگیره 

اندکی مطالعه بد نیست 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

عزززیزدلم، منم یه مادرم که دوسال پیش تاپیک زدم گفتم برای دخترم دعا کنید. دکترا به قدری مارو ترسونده بودن که شب و روز کارمون گریه بود. از خدا میخوام به هیچ مادری نشون نده روزای خیلی بدی داشتیم. به لطف خدا و دعای دوستان، دخترم خوب شد وخداروشکر  مثل همه ی بچه ها زندگی طبیعی شو داره. برای بچت از ته قلبم دعا میکنم...هرچند خودم بنده ی رو سیاه خدام، اما شنیدم دعای دیگران درحق آدم خیلی زودتر مستجاب میشه. امیدت به خدا باشه...دعای آل یاسین هم بخون حتما🙏🙏

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

الهی بمیرم که با این حالِت، فکر نگرانی مادرای دیگه ام هستی. و مدام تاکید میکنی بقیه نگران نشن🥺

خدا حتما به قلب مهربونت نظر میکنه. من شک ندارم🫂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

عزیزم اصلا کاری به حرفایی که میگن بابت واکسن بوده و فلان و میخوان عذاب وجدان بندازن به جونت توجه نکن شما کاری رو کردی که درسته اولین تاپیکی که زدم تاپیک خیارشور داخلش گفتم برای بچه ۶ساله که سرطان داره دعا کنید ببین اون بچه الان ۱۰سالشه و صحیح و سالمه و کامل خوب شده نگران نباش عزیز دلم حتما خوب میشه فقط انرژی خوب براش بفرست 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍