2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
میشه دعا کنی خدا به منم یه بچه سالم و صالح بده ؟ خیلی وقته منتظرم دیشب خواب دیدم پسرم رو بغل کردم خ ...

الهی عزیزدلم😘خدا خیلی مهربونه ایشالله یه بچهسالم بهتون میده.محبت داری به من.توکلت بخدا باشه و بس

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
بدن درد داشت، فکر کردیم ویروسه ازمایش دادیم اتفاقی، البت باعث نشه بقیه بترسن،

برو تاپیک حاجات من. یه نماز گذاشتم نماز امام زمان

بخون و دقت کن تعداد رعایت شه. من به واسطه ی این نماز معجزه ها گرفتم

یه چیز دیگه که خود خادم حضرت عباس یاد دادن و کلیپس هست

دو رکعت نماز هدیه به حضرت عباس

بعد تسبیحات حضرت زهرا

بعد صد صلوات هدیه به ایشون

بعد با دل شکسته جوری که انگار حضرت جلوی تو نشستند و میبینن و با حضور قلب ، دقیقا قسم زیر رو میدی چند بار 

آقا جان شما رو به عصمت و آبروی حضرت زینب قسم میدم و حاجتت رو میخوای.

مطمئنننننننننن باش خوب خوب میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز پسر منم دعا کن درگیر همین سرطان لعنتی‌ هست الان بیمارستان بستریه دعا کن ابن بار خدا دلمو شاد کن ...

چشم جانم کاش اسمشو گفته بودی حتماامروز هرجاکه برم دعاش میکنم بامعجزه امام علی وپسرانش بهترینارقم بخوره براش و بلادورباشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

سلام. میشه منم دعا کنید؟؟؟ توروخداااا فقط چند ثانیه تو حرم به یاد من و ارزوهام باش. هم پزشکی بخونم. ...

ممنونم چشم عزیزم یه التماس دعابنوسس هرجابرم نائب زیارتونم و نمازمیخونم براتون امروز سامرا کاظمین میرم وبی بی شریفه ک بانوی حاجتای ناممکنه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

فدای دل کوچیکش بشم خدایا التماس میکنم بهت به بزرگیت شفای تمام مریضا رو بده این پسر کوچولو هم جمع اونا🌸هر موقع یادم بیاد باز دعاش میکنم پسر کوچولو رو قوی باش مادر جان انرژی مثبت بده بخودت این روزام میگذره 

خواهر منم داره ایشالا ک دیگ خوب شه الان پیوند شده قرنطینه است

خدارو شکر انشاالله خواهرت بهترمیشه،۶ماه باید قرنطینه باشه تا کامل بهبود پیدا کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک باشه همه کسم

دوست عزیز براش عقیقه انجام بدید. یکم با قربانی کردن فرق داره و به نیت سلامتی فرد هست . سرچ کنید در موردش . خیلی برای  دفع بلا و بیماری توصیه شده.‌ نگران نباشید. به خدا توکل کنید .

گر نگهدار من آن است که من میدانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ازمایش

عزیزم ناراحت نباش ماهم برادرشوهرم جوانه یک بچه داره سرطان خون گرفت  العان سه ساله خوب خوب شده 

پسرداییم 8سالش بود سرطان خون گرفت العان 34سالشه 

سرطان خون  خوب بشو هست غصه نخور

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم