2777
2789
عنوان

قاتل بی رحم یا قربانی ‌❌️

140 بازدید | 10 پست

محمد بیجه قاتل سریالی که در دهه هشتاد ۲۷ کودک و سه بزرگسال رو به قتل رسوند سر انجام اعدام شد 

در حالی که خود این قاتل وقتی ۳ سالش بوده مادرش فوت میکنه پدرش و نامادریش تا میتونن اینو میزنن و آزار میدن 

عملا هیچ محبتی از طرف پدر و مادر نمیبینه بزرگ تر که میشه پدرش اونو مجبور میکنه که ترک تحصیل کنه و بره سرکار و در سنین ۶ و ۸ و ۱۰ سالگی سه مرتبه بهش تجاوز میشه !! 

بیجه هیچ دوستی نداشته و تنها بوده 

یعنی دیگه یک نفر باید چقدر کمبود توی زندگی داشته باشه که به همچین آدمی تبدیل بشه ؟ 

چیزی که میخوام بگم فقط راجب داستان های جنایی نیست خواهش میکنم ازتون که یک طرفه قضاوت نکنید 

و حواستون هم به کودکان اطرافتون باشه بهشون عشق بدید و نزارید کمبود داشته باشن 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجایی که گفتی بهش تجاوز شده حقیقت نداره

می‌خواسته با یه دختر افغانی ازدواج کنه باز باباش نداشته 

در کل باباش دیوونش کرده 

ولی به هیچ وجه نمیشه بهش حق داد

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

اونجایی که گفتی بهش تجاوز شده حقیقت ندارهمی‌خواسته با یه دختر افغانی ازدواج کنه باز باباش نداشته در ...

دختر عموش بوده 

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

دختر عموش بوده

جفتشون بوده

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..مترجمم هستم و ساب کیدراما و سیدراما میزنم 🤭 تایپم intj بنفشه. سنیم که مشاهده میفرمایید درسته و سن روحی بندس..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.قطعا سنتصر ان‌شاءالله 🇵🇸🇵🇸

تجاوز شدهمستند هستش و صدای خودش ‌..

خیلی وقت پیشا تو یه سایتی خوندم

ولی من درگیر غزاله و آرمانم هنوز

یادم نمیاد اینو همون که دوست پسرش کشته بودش؟