2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181912 بازدید | 1355 پست
شما پیشش هستی الان؟ عزیزمم انشالله هیییچ بجه ای این مریضی و نگیرره

آره عزیزم یک ماهه بستریه توکلت به خدا باشه من هیچ وقت فکرش نمیکردم پسرم بیماریش برگرده اونم دوبار خدا نگاه به معصومیتشون کنه نیم نگاهی از سمت خدا کافیه هر چی خیر و صلاح هست برای همه مون که جگر گوشه هامون درگیر این لعنتی هستن پیش بیاد جلو تقدیر الهی هیچ وقت نمیشه ایستاد خواستی سوالی داشتی کاری داشتی در خدمتم پسر من بیمارستان آنکولوژی امیر شیراز بستریه

عه الهی خیرببینی عزیزه دلم ممنـــــــونم چشم چشم حاجت رواباشی گلم😍😘

ممنون عزیزم همچنین شما

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزممیشه ازتون خواهش کنم لطفا برای مادر من هم دعا کنیدخدا معجزه کنه شفا پیدا کننخیلی مضطرمالتم ...

چقدر همه شرمندم میکنین.اگه قابل باشم رو چشمم.ایشالله که مادر عزیزتون زودتر از چیزی که فکر میکنین خوب میشن🙏🙏🙏🙏🙏🙏

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
سلام جانم حتمااسمشوبگواحتمالادیگه نرم حرم امام علی ولی کربلاوسامراحتمادعاگوی ایشون میشم اسمش بگوک بر ...

سلام. میشه منم دعا کنید؟؟؟ توروخداااا فقط چند ثانیه تو حرم به یاد من و ارزوهام باش. هم پزشکی بخونم. هم سالهاست کسی رو دوس دارم. اگه قسمته اگه خوشبخت میشم باهاش خودش پاپیش بذاره. همش گره میوفته تو کارم. توروخدا منم دعاکن خدا ببینتم.😔سمیرام.

الهی هرچی میخوای خدا بهت بده‌ براتون ایت الکرسی خوندم❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

استارتر جان برای شفای پسرتون ایت الکرسی خوندم ان شالله به حق خانم زینت شفاپیداکنه. ❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
عزیزم برای توده سینه ، چیزی بلدید ؟

توده سینه خیلی راحت درمان میشه 

فقط کافیه هفته ایی یکبار نوره سنتی (بو دار) به کل بدن گردن به پایین بزنی خشک شد بشوری (مخصوصا زیر بغل و خود سینه)

اگه از نوک سینه چرک خارج شد نترسید توده داره از بین میره 

صبح هم عسل وسیاهدانه ناشتا به اندازه نخود 

حدود ۳ ماه انجام بده بعد آزمایش 

درمان شدی برای امضام دعا کن❤️

التماس دعا برای برای یه جوون😭 خدا روقسم به آبروی پاک حضرت زهرا قسم هر کس دعا کرد خودش حاجت روا بشه❤️🙏
نجف هستم اسم پسرتون رو بگیدایشالاازامام علی حاجتتون رو طلب کنم فردامیریم بی بی شریفه دخترامام حسن می ...

عزیز پسر منم دعا کن درگیر همین سرطان لعنتی‌ هست الان بیمارستان بستریه دعا کن ابن بار خدا دلمو شاد کنه که زجر کشیدن پسرمون هیچ وقت نبینم

الان بارونه اینجا  یهویی تاپیکتو دیدم  دعاش کردم 

تو ام ی مادری با دل شکستت دعا کنید منو عشقم برا هم باشیم با هم ازدواج کنیم 

خواهش میکنم دعام کنید 

ممنون 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️ 

ممنون عزیزم ،این روغن مالی کف پا برای من ضرر نداره؟ آخه توده سینمو عمل کردم

نه عزیزم چرا ضرر داشته باشه 

۷۰ هزار عصب تو پا وجود داره هر عصب برای یه عضو بدن هست  روغن مالی باعث میشه عصب ها آروم بشن هر مریضی که به هر عصبی مربوطه کم کم درمان بشه 

فقط زیاده روی نکن حدود ۴۰ شب بزنی کافیه

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

سلام عزیزم ان شاءالله که بچتون همیشه سلامت باشن

پارسال یکی از آشناهامون پسرش مریض شد بعد چند روز دیگه نمیتونست راه بره دکتر بردنش گفته بش نمون بیمارستان ببرش خونه استراحت کنه

توخونه خودش خوب شد، میگم که ممکنه پسرتون از شدت مریضی همون ویروس واینا هورموناش بهم ریخته باشه وآزمایشش اشتباه شده دوباره تکرار کنید

عزیزم از ته دلم دعا میکنم انشالله خدا هر چه زود تر سلامتی دسته گلت رو بهت برگردونه، امیدت به خدا باشه و قوی باش

الان امکانات خیلی پیشرفته شده و راه درمانش رو خیلی ساله که پیدا کردن و درصد بالایی از کودکان بیمار خوب میشن

فقط امیدت به خدا باشه

بچه شیر میدم اگه قابل باشم براش دعا کردم🙏

میشه دعا کنی خدا به منم یه بچه سالم و صالح بده ؟ خیلی وقته منتظرم دیشب  خواب دیدم پسرم رو بغل کردم خیلی خوشگل بود بیدار شدم بغلم خالی بود کلی گریه کردم نمی‌دونم چرا حس کردم شما دعا کنی برام از ته دلت دعا کن