2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم امروز اومد خونمون

413 بازدید | 19 پست

بعد چندماه اومد.خیلی آروم و رسمی ولی گرمیم.یه گل طبیعی قشنگ هم کادو آورده بود.رفتنی یهو دم در گفت آرزو من بابت رفتارای مامان ناراحتم و ازت عذر میخوام شاید اون ندونه اما من میدونم تو با بقیه زن برادرا فرق داری...هضمش برام سخت بود‌.هنگ کردم.اولین بار بود یه همچین چیزی میشنیدم.من با جاریا رابطه خوبی دارم .اما خواهرشوهرمو یه جور دیگه دوست دارم و حالتمون رسمی هست.این حرفش باعث شد بفهمم علاقه من بهش یک طرفه نیست.بعدم یهویب گونمو بوسید و رفت و من همونطور خشکم زده بود.خواستم بگم همه خواهرشوهر و عروسا بد نیستن.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانما من خواهرسوهرم خیلی خانمه.فقطم یه دختره.خانم عاقل و رسمی و مهربونیه.اینطور دنبال خال زنک و این حرفا نیست که بگم نقشه کشیده

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
کاش،همه مثله شما بودن

گناه که نکرده شده عروس ما به خدا اینقدر میرسه به مادرم بعد یک زن داداش دیگه دارم به دلایلی ۱۵ سال قطع رابطه است فقط میگه اون خوبه! منم نمیتونم چشم رو حقیقت ببندم حتی اگر مادرم باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو 

من مامانه پدرم فوت شده اتفاقا مامانم ی خواهرشوهر داره و ۴ تا جاری عمم روز مادر ک میسه ب مامانم زنگ میزنه تبریک میگه چون همیشه میگه چ مامانم زنده بود و چ از وقتی فوت شده فقط مامانت واسه ماها مادری کرده 🥹

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️