2777
2789
عنوان

حس و حال هفته های اخر بارداریییییییی😍😍😍😍😍🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 92 پست

ان شاالله بسلامت بغلت بگیری فرشته کوچولوت رو،مال من که همش پر از استرس بود ولی الان الحمدالله میبینم ارزششو داشته اینهمه سختی کشیدم

دعای قشنگی کردی،از ته قلبم برای همه منتظرا آرزو دارم این حس های مادرانه رو تجربه کنن،آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین حسو داشتم حتی بدتر از شما...الان افسردگی بعد زایمان گرفتم...از عالمو آدم متنفرم

من هفت روز بعداززایمانم گریه کردم درحالی که بچه م بغلم بود مامانمو وشوهرم بدوبدو اومدن گفتن چته کجات درد میکنه من گفتم دلم برا حاملگیم تنگ شده چرا دیگه چیزی تو شکمم تکون نمیخوره باورم نمیشه تموم شد.هردو گفتن وای روانی شده😂

رایانقشنگه؟

اره قشنگه

خدا حفظش کنه

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

اینا بکنار بعدش لاز دلت برا تکون خوردناش تنگ میشه😥😥🥲🤰🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗
من هفت روز بعداززایمانم گریه کردم درحالی که بچه م بغلم بود مامانمو وشوهرم بدوبدو اومدن گفتن چته کجات ...

واااای دقیقااااا همش منتظر بودم شکمم تکون بخورهه🥺🥺🥺

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗