2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182083 بازدید | 1358 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسر ۳ ساله ی منم. تقریبا ۳ ماهه درگیره

عزیزم🥹خدا بهت توان قدرت بده تو میتونی از پسش بربیای 

پسر من دوسال و یازده ماهه بود که تشخیص دادن اگر بیماری عود نشده بود چهارماه دیگه قطع درمان میشد متاسفانه ورق برگشت 😔

چرا باید موقع درمان عود کنه؟دکتر پسره من میگه اگه درمانش به موقه نباشه عود میکنه که.

پسر من یه ثانیه هم شیمی درمانیش جلو عقب نشد بهترین دارو ها اکثرا مارک آلمانی و انگلیسی فرانسوی من دلیلش پرسیدم دکترش گفت ربطی نداره به هیچ چیز این بیماری وقتی شینی درمانی دارد بدن میشه همه سلول های سرطانی نابود میشن این وسط برای بعضیا اتفاق میفته یه سلول بدخیم توی یه نقطه بدن پنهان میشه و بعد یه مدت شروع میکنه به پخش سلول های بدخیم و یکباره بچه رو میندازه دقیقا پسر من وقتی عود میشد بیماریش در عرض یک روز پسرم میفتاد روی پادرد و تب و گردنش قفل میشد 

قلبم درد گرفت الهی بمیرم وای خدا خواهش میکنم خواهش میکنم زود زود خوبش کن بخدا قلبم داره میترکه تز وقتی مادر شدم نمیتونم مورد اینجوری ببینم یا بخونم 😭😭😭خداجونم زودتر حالش خوب بشه کلا بیماری ازش دوربشه

عزیزم برات دعا کردم انشا…که زودتر خوب بشن. 

دوستان دعا کنید پسر منم چیزیش نباشه دکتر گفته احتمالا یه بیماری داره 😭 با یه بچه کوچیک دیگ غریب و دست تنها دلم خونه برای پسرم