2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182093 بازدید | 1358 پست
نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

شاید باور نکنی دارم گریه میکنم. واقعا مادر بودن خیلی سخته .خودمم مادرم .الهی بحق صاحب زمان شفا پیدا کنه .ان شالله بری که بگن اشتباهه چیز خاصی نیس. خدا بهت ببخشتش.

چندتا بچه داری گلم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گی ...

عزیزم دخترمنم دعاکن سرنمازت ایندفعه که بردم دکترش بگه دیگه نیارخوب شده

ان شالله حاجت رواشی 

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها ...

ان شاالله خوب میشه عزیزم

پسر فامیل ما پیوند مغز استخوان زد خوب شد

الان دیگه ژن درمانی هم جواب میده گلم

خییییلی سخته خدا برای وسی نیاره ولی امیدت به خدا باشه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
همین امواج که برای پارازیت میزننروغنایی که به خوردمون میدنخیلی چیزاست

بچه که روغن نمیخوره

میگن یکسالشه همش

شیر مادر هم فکر نمیکنم باعثش شده باشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
اره والله! یعنی جون آدم به لبش میرسه از استرس و فشار و…

خیلی سخته همه ی سختی های دنیایه طرف بچه داشتن یهطرف ادم میسوزه ذره ذره اب میشه خدایاخودت شفای همه ی مریصاروبده

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم
ته دل خالی میکنی چیه درسش رو داشتیممیگم یه معنی میدن بعضیاش چیز خاصی نیست بعضیاش پیشرفته و...

درست میگین دکتر همسرم هم همین گفت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیز دلم اگه لایق باشم دو شنبه میرم حرم حضرت معصومه براش دعا میکنم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!