2777
2789
عنوان

حالم از رفیقم به هم میخوره

340 بازدید | 22 پست

خیلی وسواس هست 

میره جایی از غذای بقیه نمیخوره 

مثلا همش میاد خونه ما بعد شام یا نهار میپرسه کی درست کرد میره نگاه به ظرفا میکنه وقتی هم میخواد بخوره یهو در میاد میگه تمیز درست کردین

ی ساعت لیوان رو نگاه میکنه و.. 

حالا امشب هم اومد واقعا حرسمو در اورد با کاراش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همش میاد و میره اخه چی بگم بهش

من اینطورم یکم واسه همین وقتی کسی داره غذا درست میکنه نگاه نمیکنم میترسم دلم نگیره بعدش میگم ندونم بهتره😂

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

بخدا خودش خیلی حال به هم زنه جلو همه درست میکنه تو دماغش دسشویی میره دستاشم نمشوره

خب شمام بگو ..زبون نداری بگو 

دستاتو شستی رفتی دسشویی حس کردم بو میده 

یا بگو چرا دست تو دماغت میکنی مگ بچه ایی

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

بخدا خودش خیلی حال به هم زنه جلو همه درست میکنه تو دماغش دسشویی میره دستاشم نمشوره

این که وسواسی نیست کثیفه و آداییی😐

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

من اینطورم یکم واسه همین وقتی کسی داره غذا درست میکنه نگاه نمیکنم میترسم دلم نگیره بعدش میگم ندونم ب ...

این تو رو ادم میگه 

مثلا ی بار رفتیم خونه رفیقم غذا درست کرد نخورد و گفت دلم نمیخاد از غذای تو بخورم..

این تو رو ادم میگه مثلا ی بار رفتیم خونه رفیقم غذا درست کرد نخورد و گفت دلم نمیخاد از غذای تو بخورم. ...

🫤🫤🫤خیلی زشته خب نرو جایی