2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 181912 بازدید | 1355 پست
میشه بپرسم علاعمش چیه؟ کم خونی چیزی داشت قبلا؟

بچه ک بود جلو آفتاب خیلی زود خون دماغ می‌شد گاهی شبا خون دماغ می‌شد همین 

بعدش ک دیگ بدن درد و کبودی و بیحالی و گرفتی بینی ک دیگ فهمیدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله پسر عزیزت زود خوب بشه 

من یکیو میشناختم اینجوری بود شیمی درمانی کرد خوب شد حتما پیش بهترین دکترا ببرینش انشالله زود خوب میشه توکلت به خدا باشه 😢

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ازمایش

عزیزم من میشناسم خانمی که دختر ۴ ساله اش دچارش شد. بیمارستان کودکان مفید برد.دکترای اونجا خوبن بعد ۳ سال خدارو شکر کامل درمان شد. اولاش یکم سخته اما بدون جز سرطانهایی که درمان داره و حل میشه

شک نکن

عزییزم انشاالله ب زودی سلامتیسو بدست میاره نگران نباش بچه ها خیلی راحت تر از بزرگترا درمان میشن ما داشتیم تو اشناهامون فقط خودت یه مادر قوی بمون لطفاً..خدا هر کیو یجور ازمایش میکنه مطمئنم ک سربلند میشی خواهری

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

سرطان اسمش ترسناکه گلم

بیشتر از ۸۰ درصد سخت ترین سرطان‌ها درمان میشن

بچت کوچیکه و هیچی از درد هایی ک کشیده رو یادش نمیمونه 

فقط روحیه روحیه روحیه 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

عزیزم واقعا ناراحت شدم..این غصه ها واسه مادرا خیلی دردناکه...

ایشالا هیچ بچه ای فرزندی تو دنیا مریض نباشه....من حاضرم تمام درد ها و مریضی های بچه ها ب جون بخرم اما اونا ی لحظه مریض نباشن...سلامتی همه

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..

عزیزم امیدت به خدا باشه ، از خدا می‌خوام بهت صبر گذشتن از این سختی رو بده . منم تو نوجوونی گرفتم ، لطف خدا و زحمت ها خانواده ام نجاتم داد . چون سنش کمه بهتر می‌تونه مقابله کنه با بیماری . قبل اینکه پرونده بیماری خاص براش تشکیل بشه هم حتما بیمه تکمیلی کنید . زود تشخیص داده شده انشالله زود هم درمان بشه.

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

الهی عزیزم ! بمیرم برا دلت 

با تمام وجودم از جدم خانم فاطمه زهرا میخوام که گل پسرتو شفا بدن . دعام گیراست و به لطفشون رومو زمین نمیندازن 

چند ماه پیش یکی از دوستان که نوزاد نارس داشت و براش مشکل شدید پیش اومده بود و بیقراری میکرد بهش گفتم نگران نباش برای نوزادت دعا میکنم و انشاالله حتی احتیاج نمیشه بیمارستان ببریش . خدا شاهده که سر نمازم دعاش کردم و بعدش بهش پیام دادم حاجتت و گرفتم ... زنگ زد و گفت دکتر گفته بچه ت هیچ مشکلی نداره و بیمارستان نیارش کاملا خوبه !

دیروز رفتم دیدنش ماشالا بچه ش ۶ ماهش شده توپول و خوشگل و سالم 

ممنون از امیدواریت، چیزی کع بزام سخته اینه تحمل اینکه خار بره به پاش زو نداشتم، وای الان قراره مدتها ...

فراموش میکنه. شما باید خیلی بهش برسی.روزای قبل شیمی درمانی آب کلا پاچه سیرابی. انبه خیلی عالیه. آبمیوه صنعتی به هیچ وجه نده. من دورش بگردم. به چشم دیدم بچه ایی که خوب شد رو. هیچی هم یادش نمیاد ازون زجرا