عزیزم توکلت به خدا باشه قوی باشه پروسه درمان طولانی هست من همسرم سرطان داشته میدونم چقدر زمان میبره وسخته باید قوی باشی که بتونی تحمل کنی به امید خدا پسر گلت خوب میشه شک نکن
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مامان مهربون خدا شفای عاجل به پسرت عنایت کنه. نترسونین خودتونو علم پزشکی خیلی پیشرفت کرده پسر عموی خودم الان ۳۰، ۳۱ سالشه تقریبا ۶ ،۷ سالش بود سرطان خون گرفت با شیمی درمانی و تغذیه سالم خوب خوب شد سالی یه بار چکاپ میده بچه چون سنش کمه درمان راحت تر جواب میده.میدونم باور و قبولش براتون خیلی سخته خدا هیچ پدر و مادری رو با بیماری فرزندش امتحان نکنه خواستم بگم مورد مشابه تو فامیل داشتیم خوب میشه نگران نباش
نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...
دختر من از دو سالگی پا درد داره، اتفاقا دیروز هم درد داشت، سال قبل از خواب بیدار شد و بهم گفت ماما نمی تونم راه برم و بغلش کردیم فقط گریه میکرد، همین انفاق برای پسرم هم دو سه باری تکرار شد، دکتر که بردمش بهم گفتند درد رشد هست در عرض این سه سال چند باری بصورت اتفاقی آزمایش هم دادیم که مشکل خاصی نبود ولی خوب درد پا زیر دوسال و بالای نه سال نیاز به بررسی داره